Op werkdagen bereikbaar
tussen 08:00 en 20:00 uur

0346 - 555 797

Welkom bij de VRB Adviesgroep, wij boeken uw succes!

De VRB Adviesgroep is gespecialiseerd én marktleider in het omzetten van een eenmanszaak of VOF naar een BV of holdingstructuur.

Daarnaast verzorgt VRB de boekhouding en/of jaarrekening van vele bedrijven uit het MKB en automatiseert zij hun administratieve werkzaamheden.

Maak nu een kosteloos kennismakingsgesprek en laat u informeren over de unieke dienstverlening en werkwijze van VRB.

Waarom ondernemers voor VRB kiezen


Specialist in het omzetten van eenmanszaken naar een BV

Vooruitstrevend in ‘ROBOTIC ACCOUNTING’

WINNAAR van
‘AFAS AWARD’ en aangesloten bij RB en NOAB

Actuele cijfers in uw ‘PERSOONLIJKE DASHBOARD’

Persoonlijk en hoogwaardig fiscaal advies

Referenties


Bus op de Zaak

Alle fiscale informatie over een bus op de zaak

Meer informatie

De VRB Adviesgroep helpt u verder

De VRB Adviesgroep ondersteunt ondernemers met een uitgebreid pakket aan fiscale, administratieve en bedrijfskundige dienstverlening. Altijd met het uitgangspunt dat haar dienstverlening een bijdrage moet leveren aan het succes van uw onderneming. Helder, overzichtelijk en op maat. Al haar werkzaamheden worden verricht voor een vast en van tevoren met u overeengekomen bedrag.

Dienstverlening VRB Adviesgroep

Het gehele team binnen VRB helpt u om de uitdagingen waar u en uw onderneming op financieel en fiscaal vlak mee te maken krijgt te vereenvoudigen en uit handen te nemen. Voor haar vergaande gebruik van automatisering en de voordelen hiervan voor haar cliënten heeft VRB de ‘AFAS Award’ gewonnen in de categorie ‘Accountancy’.

Specialisatie van de VRB Adviesgroep

De VRB Adviesgroep gaat verder dan het leveren van boekhoudkundige diensten alleen. VRB is met name gespecialiseerd in het omzetten van eenmanszaken en VOF’s naar een BV en het oprichten van BV’s en holdingstructuren.  Als relatie van de VRB Adviesgroep kunt u te allen tijde gebruik maken van verschillende informatiebijeenkomsten en kennissessies.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wij maken graag kennis met u en uw bedrijf om op deze manier samen te kunnen bekijken waar we u eventueel mee kunnen helpen en van dienst kunnen zijn.
Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met één van onze MKB Adviseurs op het kantoor van VRB in Utrecht.

 

Kosteloze aanvragen

© 2019 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead