0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

#

Openstaande vacature voor MKB Adviseur

Voor het voeren van (commerciële) adviesgesprekken met prospects /potentiële cliënten van de VRB Adviesgroep heeft VRB een vacature openstaan voor MKB Adviseur

Taakomschrijving:
In de functie van MKB Adviseur benader je ondernemers die via een webinar of informatiebijeenkomst met VRB in contact zijn gekomen. Je nodigt hen uit voor een kosteloos ‘Videogesprek’ of ‘Persoonlijk Adviesgesprek’ op het kantoor van VRB in Utrecht.

Tijdens deze gesprekken inventariseer je de wensen en de behoeften van de betreffende ondernemers en weet je deze te vertalen naar de juiste adviezen en oplossingen.

Functieprofiel:
– ervaring met het voeren van adviesgesprekken;
– fiscale kennis / affiniteit;
– HBO werk- en / of denkniveau.

Wij bieden:
Meer dan goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met een bovengemiddeld salaris, pensioenregeling en leaseauto. VRB biedt haar medewerkers veel zelfstandigheid en vrijheid in het uitvoeren van werkzaamheden. Er wordt ruime aandacht besteed aan (interne)training en (externe)opleiding.

Meer informatie:
Wil je meer informatie en/of solliciteren naar de vacature van MKB Adviseur, dan kan je contact opnemen met Pim van Rijswijk. Hij is telefonisch te bereiken via: 06 – 4 2345 387 of per email: pvanrijswijk@vrbadvies.nl

Bekijk hier alle vacatures

 

© 2020 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead