Op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 20:00 uur

0346 - 555 797

Werkzaamheden VRB Adviesgroep
Volgens werkwijze 'Accountant 3.0’

Nadat uw administratie is verwerkt en geboekt kan door VRB worden gestart met het opstellen van de verschillende belastingaangiften en de jaarrekening van uw bedrijf. Met behulp van vergaande automatisering verzorgt VRB deze werkzaamheden gemiddeld sneller dan andere kantoren zodat u ook al veel eerder over deze zaken kunt beschikken.

Doordat de meeste werkzaamheden zijn geautomatiseerd besteden de medewerkers van VRB relatief veel tijd aan het informeren van haar cliënten. VRB informeert u als cliënt dan ook ieder kwartaal aan de hand van uw eigen persoonlijke en actuele ‘VRB Dashboard’.

In dit ‘VRB Dashboard’ vindt u uw actuele cijfers zoals; omzet, kosten, winst, debiteuren, etc. U kunt dus gedurende het jaar op basis van uw actuele cijfers al bijsturen en hoeft dus niet te wachten op uw jaarrekening om beslissingen te kunnen nemen.

Referenties


"“Mijn naam is Raymond Houtenbos en ik ben DGA van Evolved Europe BV. Hoewel ik het ondernemen op zich een geweldige uitdaging vind, vind ik de bijbehorende en noodzakelij..." Lees verder

Raymond Houtenbos

Bekijk alle referenties

Waarom ondernemers voor VRB kiezen


Specialist in het omzetten van eenmanszaken naar BV's

Vooruitstrevend in ‘ROBOTIC ACCOUNTING’

WINNAAR van ‘AFAS AWARD’ en aangesloten bij RB en NOAB

Actuele cijfers in uw ‘PERSOONLIJKE DASHBOARD’

Persoonlijk en hoogwaardig fiscaal advies

Wij nemen graag contact met u op, vul onderstaande formulier in.
Maak kennis met specialist Fons
Fons helpt u graag verder!

VRB Adviesgroep heeft 40 medewerkers in dienst met allen een financieel, fiscaal en/of juridische achtergrond. Wilt u meer informatie en wilt u met een van onze fiscalisten in gesprek? Dan plannen we graag een vrijblijvende afspraak voor u in. Voor meer informatie zijn we tijdens kantoortijden te bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.

VRB Adviesgroep is gespecialiseerd in het automatiseren en verzorgen van de gehele boekhouding van bedrijven.

VRB bestaat uit de volgende drie bedrijfsonderdelen:

  • Belastingadviseurs: gespecialiseerd in het informeren en adviseren van ondernemers bij het betalen van zo weinig mogelijk belasting;
  • Boekhouders: gespecialiseerd in het – met behulp van ‘Robotic Accounting’ – zo efficiënt mogelijk verzorgen van de complete boekhouding van bedrijven;
  • Bedrijfsadviseurs: gespecialiseerd in het optimaliseren en automatiseren van werkzaamheden en processen binnen bedrijven.

Heeft u een vraag?

De medewerkers van VRB staan tijdens kantoortijden voor u klaar en nodigen u van harte uit voor het bijwonen van een informatiebijeenkomst of een verblijvend kennismakingsgesprek met één van haar medewerkers op haar kantoor in Utrecht.

Kosteloze aanvragen

© 2019 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead