Bedrijfsadministratie automatiseren met Acumulus


Het gemak van geautomatiseerde administratie

Online boekhouden maakt het eenvoudig om uw eigen boekhouding te doen. Uw eigen boekhouder kunt u toegang verlenen waardoor een kostenbesparende samenwerking ontstaat. Wat u zelf kunt doen, doet u zelf, uw boekhouder controleert en adviseert.

Er zijn veel aanbieders van geautomatiseerde boekhoudprogramma’s. De functionaliteiten komen veelal overeen en zijn in de meeste gevallen uit te breiden met extra software, afgestemd op uit te voeren en te koppelen bedrijfsprocessen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur welk programma u prettig vindt werken. De software waarmee u online boekhoudt slaan uw gegevens op in de cloud. De data wordt versleuteld en is veilig. Een extra voordeel is dat gegevens niet verloren wat bij lokale opslag kan gebeuren.

Acumulus Software

Acumulus is een online boekhoudpakket van de Nederlandse ontwikkelaars SIEL. Voor de ontwikkeling van Acumulus stonden niet de traditionele boekhoudproces met als doel boekhouders te ondersteunen centraal, maar het proces vanuit de ondernemer zelf. Zo  is het traditionele boekhoudproces van journaliseren met debet en credit, vervangen door het invoeren van inkomsten en uitgaven met menu-gestuurde invoerschermen.

Geen verstand van boekhouden? Dit is uw pakket

Acumulus is speciaal ontworpen om ondernemers die geen kennis van boekhouden hebben, het doen van de administratie zo eenvoudig mogelijk te maken. De introductie van Acumulus in 2008 bood veel ondernemers een  concrete oplossing om eigen administrateur te zijn zonder kennis van boekhouden.

Mogelijkheden van online boekhouden

Wat regelt u zelf met Acumulus? Automatische samenstelling van de jaarrekening voor IB-aangifte. De juiste gegevens voor de aangifte, omzet-, en inkomstenbelasting. Compleet met overzicht BTW-, ICP- en MOSS-aangifte. Zelfstandig aangifte kunnen doen, minder kosten, altijd actuele cijfers. Debiteuren-beheer, openstaande facturen, herinneringen sturen en koppelingen tussen diverse bedrijfsprocessen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over geautomatiseerd boekhouden in samenwerking met VRB Adviesgroep? Wij vertellen u graag meer. Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de voordelen en mogelijkheden. Tijdens kantoortijden kunt u ons telefonische bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.