info@vrbadvies.nl

neem nu contact met ons op

AFAS boekhoudsoftware bij de VRB Adviesgroep


Het gemak van geautomatiseerde administratie

VRB Adviesgroep verzorgt alle fiscale- en administratieve werkzaamheden die u als ondernemer jaarlijks dient te verrichten. Dit doen we voor ZZP’ers, het kleinbedrijf en voor grotere MKB-bedrijven. Een 40-koppig team aan boekhouders en bedrijfsjuristen staat onze cliënten bij op administratief en fiscaal- en bedrijfsjuridisch vlak. U kunt uw complete boekhouding door ons laten verzorgen. Van het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van al uw belastingaangiften tot het opzetten en verzorgen van de loonadministratie. Uw boekhouding wordt geautomatiseerde verwerkt middels AFAS Software. Dit levert u op het gebied van gemak, controle en kostenbesparing veel voordelen op.

Gemak en controle met AFAS software

‘Doen wat u zelf kunt doen, met controle van de boekhouders van VRB Adviesgroep’. Dit kostenbesparende en kwaliteit verhogende principe, bereikt u wanneer u samenwerkt met VRB Adviesgroep.

VRB Adviesgroep heeft haar gehele bedrijfsproces met AFAS software geautomatiseerd. Eén van de voordelen van het gebruik van AFAS voor u als cliënt van VRB Adviesgroep, is dat u toegang krijgt tot uw eigen ‘VRB Adviesgroep Portal’. Hierin kunt u al uw administratieve correspondentie zeer eenvoudig uploaden en inscannen. Uw stukken worden vervolgens door VRB Adviesgroep ingelezen en verwerkt. Ons bedrijf zet uw belastingaangiften, jaarrekening, loonstroken en andere documenten voor u klaar in uw Portal. Na uw akkoord worden deze automatisch doorgestuurd naar alle betrokken instanties. Het portaal biedt u gelijktijdig up to date managementinformatie doordat cijfers inzichtelijk worden gemaakt in een digitaal dashboard. Uw actuele cijfers worden weergegeven in eenvoudig leesbare grafieken.

AFAS software en uw boekhouding

Voor elk administratiekantoor is administratieve software essentieel en niet meer weg te denken. Het aanbod software aanbieders is dan ook groot. VRB Adviesgroep heeft gekozen voor AFAS. Net als AFAS zijn wij van mening dat niet de software het verschil maakt, maar wat je uit de software haalt. Het uitgangspunt van VRB Adviesgroep en AFAS is dat de juiste administratieve software een minimale administratieve lastendruk levert, tegen een zo hoog mogelijke kwaliteit en prettige manier van (ver)werken. Dit wordt bereikt met gebruiksvriendelijkheid, juiste koppelingen, snelheid en duidelijkheid.

Actueel inzicht via online dashboard

Hoe staat u ervoor, wat is uw omzet, kosten en winst? Deze en nog veel meer andere zaken treft u in één oogopslag aan in een speciaal voor u ingericht dashboard. U kunt KPI’s definiëren, prognoses en vergelijkingen maken. Met deze dashboards weet u precies waar u staat.

VRB Overstap Service

Voelt u iets voor werken met VRB Adviesgroep en AFAS, maar heeft u al een boekhoudkantoor of accountant? Wij helpen u bij de overstap. Met de ‘VRB Overstap Service’ neemt VRB Adviesgroep alle werkzaamheden – die behoren bij het overstappen van uw huidige accountant naar VRB Adviesgroep – voor u uit handen. VRB Adviesgroep neemt contact op met alle betrokken instanties (zoals de Belastingdienst) en met uw vorige accountant en zorgt dat uw gegevens keurig aan VRB Adviesgroep worden overgedragen. U wordt door ons volledig geholpen en hoeft niets te doen.

Contact met VRB Adviesgroep over uw administratie

Voor meer informatie of voor het maken van een kosteloos kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met de medewerkers van de VRB Adviesgroep. Zij zijn tijdens kantooruren te bereiken op nummer 0346 – 555 797.

© 2022 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead