0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

DigiBTW online boekhouden voor ZZP


Het gemak van geautomatiseerde administratie

Voor het online samenwerken met uw boekhouder en het automatiseren en digitaliseren van administratieve bedrijfsprocessen maakt het MKB gebruik van geautomatiseerde processen. De programma’s die hiervoor ontwikkeld zijn maken gebruik van de cloud. Met DigiBTW software werkt u met een beveiligde (versleutelde) TLS-verbindingen en het programma zorgt voor dagelijkse back-ups. Het gebruiksgemak van DigiBTW software is hoog, met eenvoudig taalgebruik en een overzichtelijke structuur.

DigiBTW software: speciaal voor ZZP’ers

DigiBTW software is een online boekhoudpakket dat speciaal ontwikkeld is voor ZZP’ers. Het uitgangspunt is dat u als ZZP’er zelf, eenvoudig, gebruiksvriendelijk en kostenvriendelijk uw boekhouding kunt voeren. Wat regelt u zelf met DigiBTW? DigiBTW software is een eenvoudig programma, zonder overbodige features, maar biedt alles wat een ZZP’er voor zijn boekhouding nodig heeft. Het totaalpakket voorziet in online facturatie, offerteverwerking, inzage in de betaalstatus, btw-aangifte, urenregistratie, rittenregistratie, inzage bankgegevens en inkoop, balans-, winst-, en verliesrekening een koppeling inkomstenbelasting. Gegevens zijn af te lezen van een overzichtelijk dashboard.

Ondersteuning van VRB Adviesgroep

VRB Adviesgroep verzorgt alle fiscale- en administratieve werkzaamheden die u als ondernemer jaarlijks dient te verrichten. Deze werkzaamheden betreffen o.a. het inboeken van uw administratie, verzorgen van uw (loon)administratie, opstellen van uw jaarrekening en verzorgen van al uw belastingaangiften. Wij werken met AFAS Software waardoor cliënten van ARB de beschikbaarheid hebben over een eigen portal. In dit portal kan de administratie worden ingediend. VRB Adviesgroep zet uw belastingaangiften, jaarrekening, loonstroken en andere documenten voor u klaar in uw Portal. Na uw akkoord worden deze automatisch doorgestuurd naar alle betrokken instanties. Naast deze geautomatiseerde manier van werken wilt u natuurlijk ook inzage in uw eigen cijfers. Hoe staat u ervoor, wat is uw omzet, kosten en winst. Deze en nog veel meer andere zaken treft u in één oogopslag aan in een speciaal voor u ingericht dashboard.

Neem vrijblijvend contact op

Werkt u met een ander boekhoudprogramma dan kunt u ons toestemming geven mee te kijken. In dat geval fungeren de boekhouders van VRB Adviesgroep als uw controleur en adviseur.

Wilt u meer weten over geautomatiseerd boekhouden in samenwerking met VRB Adviesgroep? Wij vertellen u graag meer. Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de voordelen en mogelijkheden. Tijdens kantoortijden kunt u ons telefonische bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.

© 2022 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead