0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Bespaar papier, tijd en geld


Ontdek de mogelijkheden van digitaal factureren

Leveranciers van de Rijksoverheid en ook gemeentes zijn er al bekend mee. Zij zijn respectievelijk sinds 2017 en 2018 al verplicht om digitaal facturen te versturen. Ook in de meeste bedrijven is digitaal factureren inmiddels ingevoerd. Overweegt u digitaal te gaan facturen of wilt u hier meer over weten, dan staat VRB Adviesgroep u bij met informatie en gebruiksvriendelijke digitale boekhoudpakketten.

Voordelen van digitaal facturen

Naast een verplicht karakter heeft digitaal facturen veel voordelen. Naast dat het bergen papier scheelt, is digitaal factureren efficiënt en tijdbesparend. Voor ZZP’ers die minder facturen per maand verzenden dan MKB-bedrijven wordt vaak gekozen om de factuur als PDF-bijlage in een e-mail te verzenden. Dit bespaart eveneens tijd ten opzichte van de ouderwetse envelop verzending, maar is voor het MKB nog altijd geen efficiënte oplossing. Met speciale software wordt een e-factuur met één druk op de knop maar de boekhoudprogramma’s van klanten verstuurd, waar ze sneller verwerkt worden. Het grootste voordeel van digitaal facturen is dat de meeste software facturatie koppelt aan ingaande en uitgaande geldstromen. E-facturatie is een veilige, papier- en kostenbesparende manier van facturen.

Starten met digitaal factureren

Sinds enige jaren werkt VRB Adviesgroep met AFAS Software en heeft zij haar gehele bedrijfsproces met AFAS geautomatiseerd. Eén van de voordelen van het gebruik van AFAS voor u als cliënt, is dat u toegang krijgt tot uw eigen ‘VRB Adviesgroep Portal’. In deze ‘VRB Adviesgroep Portal’ treft u de gehele historie aan van alle correspondentie aan en van VRB Adviesgroep. Zo kunt u als cliënt van VRB Adviesgroep uw administratie inscannen en uploaden in uw eigen Portal en wordt deze administratie vervolgens door VRB Adviesgroep ingelezen. VRB Adviesgroep zet uw belastingaangiften, jaarrekening, loonstroken en andere documenten voor u klaar in uw Portal. Na uw akkoord worden deze automatisch verstuurd. Met VRB Adviesgroep combineert u de voordelen van online boekhouden en digitaal factureren met de zekere wetenschap dat er altijd een adviseur in de buurt is wanneer u met vragen zit.

Informatieaanvraag bij VRB Adviesgroep

Digitaal factureren is veilig, werkt snel en kostenbesparend. Bovendien kunt u op elk moment van de dag, vanaf elke locatie bij uw financiële overzichten. Wilt u net als veel andere ondernemers kiezen voor VRB Adviesgroep met AFAS Software met toegang tot uw eigen ‘VRB Adviesgroep Portal’. Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de voordelen en mogelijkheden. Tijdens kantoortijden kunt u ons telefonische bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.

© 2020 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead