Bedrijfsadministratie automatiseren met Exact


Het gemak van geautomatiseerde administratie

Voor het online samenwerken met uw boekhouder en het automatiseren en digitaliseren van administratieve bedrijfsprocessen maakt het MKB gebruik van geautomatiseerde processen. De programma’s die hiervoor ontwikkeld zijn maken gebruik van de cloud. In de cloud werken is veilig, gegevens gaan niet verloren wat bij lokale opslag kan gebeuren. Het grote voordeel van in de cloud werken is dat u als ondernemer, bedrijfsadministrator of manager altijd direct over dezelfde gegevens beschikt en kunt inzien, als uw boekhouder.

Er zijn veel aanbieders van geautomatiseerde boekhoudprogramma’s. Een van de meest bekende is Exact. Exact is de Nederlandse marktleider in business software en levert programma’s om een grote diversiteit aan bedrijfsprocessen waarmee het MKB werkt te automatiseren.

Mogelijkheden van Exact online boekhouden

Geautomatiseerd boekhouden zorgt voor een geheel automatisch verwerking van de administratie met koppeling naar account, klanten en bank.  Het is mogelijk om facturen en herinneringen te versturen via de smartphone of tablet. Door onze boekhouders worden facturen, salarisstroken en documenten klaargezet in uw de online omgeving, die u met een druk op de knop kunt verzenden, waarbij geautomatiseerd boekhouden op elke gewenst moment direct de meest actuele gegevens weergeeft.

Exact en uw VRB Adviesgroep adviseur

Onder de naam ‘Exact Online’ brengt Exact een boekhoudprogramma met bankieren, factureren en relatiebeheer, aan te vullen met meer dan 200 verschillende softwareprogramma’s voor koppeling specifiek afgestemd op uw bedrijfsprocessen. Kiest u voor Excel als partner voor uw geautomatiseerde bedrijfsadministratie, dan kunt u de koppeling maken naar VRB Adviesgroep. U kunt Exact Online gebruiken om samen te werken met de VRB Adviesgroep boekhouders.

Meer informatie

Wilt u meer weten over geautomatiseerd boekhouden in samenwerking met VRB Adviesgroep? Wij vertellen u graag meer. Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de voordelen en mogelijkheden. Tijdens kantoortijden kunt u ons telefonische bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.