info@vrbadvies.nl

neem nu contact met ons op

Bedrijfsadministratie automatiseren met Informer


Het gemak van geautomatiseerde administratie

Het zelf doen van de boekhouding wordt steeds eenvoudiger met tal van gebruiksvriendelijk online boekhoudprogramma’s. Met Informer verzorgt u door middel van robot accounting eenvoudig de facturatie, en zorgt het programma automatisch voor verdere verwering in de boekhouding.

Bedrijfsadministratie online

Met de meeste boekhoudsoftware, dus ook met Informer, werk je online in de cloud. Werken in de cloud is veilig omdat data gecodeerd wordt opgeslagen, verdeeld over meerder locaties. Hackers krijgen geen kans om uw gegevens te ontcijferen en in te lezen. Boekhoudprogramma’s werken naast inlogcodes ook vaak met een extra beveiligingscode.

Informer

Voor elk type bedrijf en voor elke bedrijfsgrootte is inmiddels door tal van aanbieders voorzien in geautomatiseerde bedrijfsadministratie die naadloos aansluit op de administratieve behoefte. Informer is een online boekhoudpakket dat speciaal is ontwikkeld is voor starters, ZZP’ers en kleine bedrijven.

Het uitgangspunt is de facturatie. Door middel van slimme technologie, de diverse boekrobots van InformerOnline, verloopt een groot deel van de boekhouding geautomatiseerd.

Wat kunt u met Informer?

Informer voorziet in het online verzorgen van facturatie met daaraan gekoppeld het versturen van herinneringen en aanmaningen. De eigen uitgaven worden verwerkt, net als de bankadministratie en de BTW-aangiften. Moet u betalen, dan betaalt u dit met Informer eenvoudig via Ideal. Het programma maakt diverse koppelingen mogelijk, waaronder koppeling met incassobureaus, de salarisadministratie, webshops, en indien van toepassing kan rittenregistratie en urenregistratie gekoppeld worden.

Online boekhouden met de VRB-boekhouder als vangnet

Wij werken met AFAS Software en bieden onze cliënten een eigen online portal. Werkt u met een andere software, bijvoorbeeld Informer? Dan kunt u van onze diensten gebruik maken voor eindcontrole en adviserende ondersteuning. Door ons mee te laten kijken via de cloud draagt u zelf zorg voor de dagelijkse boekhouding, en gebruikt u de VRB-boekhouder als adviserend en controlerend vangnet.

Wilt u meer weten over geautomatiseerd boekhouden in samenwerking met VRB Adviesgroep? Wij vertellen u graag meer. Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de voordelen en mogelijkheden. Tijdens kantoortijden kunt u ons telefonische bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.

 

 

© 2022 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead