Bedrijfsadministratie automatiseren met Minox Software


Het gemak van geautomatiseerde administratie

Met boekhoudsoftware beheert en bewerkt u zelf op een gebruiksvriendelijke manier de financiële transacties van uw bedrijf. Het aanbod programma’s is groot, maar het principe is gelijk: de software is ontworpen om eenvoudig zelf de boekhouding te doen. Minox Software richt zich met slimme standaard boekhoudsoftware op ZZP’ers en kleinere ondernemers, en met maatwerksoftware op het gehele MKB-landschap. Minox Software ontwikkelt boekhoudsoftware waarmee u eenvoudig uw administratie verwerkt en waar nodig corrigeert. Door middel van een API-platform zijn veel koppelingen mogelijk, bijvoorbeeld met een webshop, kassasysteem, bankbetalingssysteem of de salarisadministratie.

Minox maatwerk

Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van Minox Software was dat ondernemers zelf, eenvoudig, gebruiksvriendelijk en kostenvriendelijk hun boekhouding kunnen voeren waarbij boekhouders en ondernemers kunnen kiezen uit verschillende samenwerkingen. De ondernemer heeft keus uit meer of minder werkzaamheden aan de boekhouder overlaten. U werkt dus kostenbesparend en op een eenvoudige manier aan de boekhouding mét behoudt van ondersteuning vanuit het administratiekantoor. Deze optie past zeer goed bij VRB Adviesgroep. We zijn ervan overtuigd dat zelf de boekhouding doen waar dat kan, terwijl u waar nodig gebruikt kunt maken van de diensten van een boekhouder of accountant een goede optie is.

Mix and Match

Waarom is het een goed idee om online boekhouden te combineren met de ondersteuning van een boekhouder of accountant? In de eerste plaatst voor controle en de verplichte goedkeuring van de account op de jaarrekening. Maar daarnaast levert de adviserende en controlerende rol van een boekhouder of accountant u voordeel op. Cijfers kunnen automatisch verwerkt worden en door middel van koppeling kunnen diverse bedrijfsprocessen worden samengevoegd, maar analyseren, besluitvorming en strategische plannen blijft nog wel even mensenwerk. Boekhoudsoftware en regelmatig overleg met uw boekhouder of account zorgen voor de meest efficiënte ‘mix and match’.

Gebruikt u Minox Software en wilt u meer weten over geautomatiseerd boekhouden in samenwerking met VRB Adviesgroep? Wij vertellen u graag meer. Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de voordelen en mogelijkheden. Tijdens kantoortijden kunt u ons telefonische bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.