MoneyMonk online boekhouden voor ZZP


Het gemak van geautomatiseerde administratie

ZZP zijn doorgaans vakmensen die zich vol richten op hun kernactiviteiten. De boekhouding doen is vaak in meer of minder mate een noodzakelijk kwaad. Boekhoudsoftwareontwikkelaars als MoneyMonk richten zich op de ZZP met eenvoudige uit te voeren boekhoudprogramma’s. De ZZP stelt immers specifieke eisen wanneer hij of zij wil gaan werken met een online boekhoudprogramma. Het moet eenvoudig te begrijpen zijn en het liefs van zowel de pc of laptop als vanaf een mobiel apparaat. Niet te moeilijk, geen onnodige features, maar begrijpelijke en efficiënt werkende prettige software.

MoneyMonk, speciaal voor ZZP

Onderscheiden door je te specialiseren. Dit doen veel ZZP en daarmee ook de ontwikkelaars van MoneyMonk. MoneyMonk is speciaal en uitsluitend ontwikkeld voor dienstverlenende ondernemers. Het uitgangspunt van Money Monk is dat u als ZZP zelf, eenvoudig, gebruiksvriendelijk en kostenvriendelijk uw boekhouding kunt voeren. Wat regelt u zelf met MoneyMonk? MoneyMonk is een eenvoudig programma, dat alles biedt wat een ZZP voor zijn boekhouding nodig heeft. Het totaalpakket voorziet in online facturatie, iDEAL betalingen, offerteverwerking, inzage in de betaalstatus, btw-aangifte, urenregistratie, rittenregistratie, inzage bankgegevens en inkoop, balans-, winst-, en verliesrekening een koppeling inkomstenbelasting. Realtime gegevens en rapportages zijn op elk gewenst moment af te lezen van een overzichtelijk dashboard.

MoneyMonk en VRB Adviesgroep

Boekhoudsoftware helpt ondernemers en bedrijven om efficiënt de boekhouding te voeren en boekhoudkundige fouten te voorkomen. Wanneer u handmatig uw boekhouding voert bent u niet alleen veel tijd kwijt, bij mensenwerk ligt helaas ook een foutje al snel op de loer. Een verkeerde berekening vroeg in het kwartaal kan grote invloed hebben op de eindbalans. Software maakt geen rekenfouten, maar blijft natuurlijk wel afhankelijk van wat handmatig wordt ingegeven. Met boekhoudsoftware gaat boekhouden sneller. Dat is een groot voordeel. Wanneer u de VRB-boekhouder of account laat meekijken, combineert u de voordelen van het administratiesoftware met de kundigheid van menselijke experts. Onze boekhouders nemen een controlerende en adviserende rol aan. Ze zijn uw sparringpartner en administratieve vraagbaak.

Wilt u meer weten over geautomatiseerd boekhouden met MoneyMonk én samenwerking met VRB Adviesgroep? Wij vertellen u graag meer. Neem voor een duidelijk antwoord op uw vragen contact met ons op. Tijdens kantoortijden kunt u ons telefonische bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.