Muis Software voor ZZP, accountants en handel


Het gemak van geautomatiseerde administratie

Online boekhouden is voor elke ondernemer weggelegd. Het aanbod administratieve software is erg groot, dus hoe weet je nu welke voor uw bedrijf het beste werkt? Het beste advies is te kijken naar de specialisatie van de aanbieder en een demo uit te proberen. Deze zijn vaak online beschikbaar. MUIS Software is gespecialiseerd in administratieve software voor het kleinbedrijf, de handel en accountants.

De ontwikkelaars van MUIS Software hanteren het uitgangspunt dat ondernemers zich met hun kernactiviteiten moeten bezighouden en daarbij zo min mogelijk tijd kwijt moeten zijn aan administratieve zaken. Met dat in het achterhoofd werd MUIS Software in 1984 opgericht en ontwikkelde het bedrijf administratieve software speciaal voor accountants en ondernemers. Muis software is vormgegeven in diverse pakketten die aansluiten op de behoeften van de ZZP, het kleinbedrijf, het MKB en de handel.

Administratie en facturatie

Het MUIS online boekhoudpakket voorziet onder andere in online facturatie, offerteverwerking, inzage in de betaalstatus, btw-aangifte, urenregistratie, rittenregistratie, inzage bankgegevens en inkoop, balans-, winst-, en verliesrekening een koppeling inkomstenbelasting. Realtime gegevens en rapportages zijn op elk gewenst moment af te lezen van een overzichtelijk dashboard.

Inloggen en de boekhouding voeren gaat via uw browser of via een app. Het systeem herkent facturen en verwerkt deze door ze te vergelijken met inkoop of verkoopfacturen en gegevens van debiteuren, crediteuren en de bankgegevens.

MUIS Software en VRB Adviesgroep

VRB Adviesgroep verzorgt alle fiscale- en administratieve werkzaamheden die u als ondernemer jaarlijks dient te verrichten. Deze werkzaamheden betreffen o.a. het inboeken van uw administratie, verzorgen van uw (loon)administratie, opstellen van uw jaarrekening en verzorgen van al uw belastingaangiften.

Werkt u zelf met een online boekhoudprogramma, dan kunt u ons toestemming geven om in de cloud mee te kijken. Zo doet u zelf wat u kunt doen en bespaart u kosten. De experts van VRB Adviesgroep ondersteunen u door zorg te dragen voor eindcontrole en het geven van fiscaal advies.

Wilt u meer weten over geautomatiseerd boekhouden in samenwerking met VRB Adviesgroep? Wij vertellen u graag meer. Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de voordelen en mogelijkheden. Tijdens kantoortijden kunt u ons telefonische bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.