0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Online administratie oplossing


Eenvoudig online administratie

Elke ondernemer is verplicht een administratie te voeren. Hoe u dit doet? Er zijn geen wettelijke regels voor, behalve dat u uw administratie dient te voeren in een controleerbaar systeem. Hoewel het nog altijd is toegestaan om uw administratie op papier te voeren, zijn de meeste ondernemers inmiddels overtuigd van de voordelen van online administratie voeren. Dit doet u met speciale software. Met een online boekhoudpakket werkt u in de meeste gevallen in de cloud. Uw administratie online voeren is dankzij automatische koppelingen en gebruiksvriendelijkheid een prettige manier om te voldoen aan het voeren van een controleerbare boekhouding.

Veilig online boekhouden in de cloud

Online administratieprogramma’s werken gebruiksvriendelijk en kostenbesparend omdat u minder gebruik hoeft te maken van een boekhouder. Dankzij de toegankelijkheid van de programma’s werkt online administratie software voor de gebruikers eenvoudig, waardoor je zo min mogelijk tijd hoeft kwijt te zijn aan het doen van de boekhouding. Veel ondernemers en ZZP’ers kiezen dan ook voor online boekhouden. Bij deze methode wordt uw boekhouding niet lokaal bewaard, maar wordt gewerkt in de cloud. Uw data wordt gecodeerd opgeslagen, verspreidt over verschillende servers. Dit maakt het voor buitenstaanders zo goed als onmogelijk om uw gegevens te ontcijferen en uw data uit te lezen. Werken in de cloud is dan ook veilig en biedt de nodige voordelen. Het grootste voordeel is dat uw vanaf elke pc of mobiel apparaat kunt inloggen en in de cloud kunt werken. Uw gegevens kunnen niet zoekraken omdat uw pc of mobiele apparaat kapot gaat, gestolen of vernietigd wordt. Online boekhouden is veilig, werkt snel en kostenbesparend. Bovendien kunt u te allen tijde, vanaf elke locatie bij uw gegevens.

VRB Adviesgroep en uw online boekhouding

VRB Adviesgroep is enige jaren geleden zelf overgestapt op geautomatiseerde bedrijfsprocessen. We werken met AFAS Software en hebben deze ook toegankelijk gemaakt voor onze cliënten. VRB Adviesgroep biedt haar klanten een eigen ‘VRB Adviesgroep Portal’. De portal kunt u gebruiken voor het voeren van uw boekhouding en uw vindt er al uw correspondentie aan en van VRB Adviesgroep in terug. Uw boekhouding doen via uw eigen VRB Adviesgroep portaal bespaart u de aanschaf van een eigen boekhoudsoftware-programma. U kunt uw administratie inscannen en uploaden. Deze wordt door VRB Adviesgroep ingelezen. Wij zetten uw belastingaangiften, jaarrekening, loonstroken en andere documenten voor u klaar in uw persoonlijke online omgeving. Na uw akkoord worden deze automatisch doorgestuurd naar de juiste personen en/of instanties. Met VRB Adviesgroep combineert u de voordelen van online boekhouden, zonder eigen boekhoudpakket en heeft u altijd de zekerheid dat u bij vragen terug kunt vallen op onze boekouders of fiscaal-juridische specialisten.

Informatie online administratie

Wilt u ook aan de slag met het voeren van een online administratie en heeft u behoefte aan informatie? Wilt u net als veel andere ondernemers kiezen voor VRB Adviesgroep en AFAS Software met toegang tot uw eigen ‘VRB Adviesgroep Portal’. Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de voordelen en mogelijkheden. Tijdens kantoortijden kunt u ons telefonische bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.

© 2020 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead