0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Het gemak van Robotic Accounting


VRB boekt uw succes

Digitaal boekhouden, in de cloud werken en allerhande boekhoudsoftwareprogramma’s maken het ondernemers makkelijker maken en minder tijdrovend om hun administratie te voeren. Robotic accounting gaat nog een stapje verder. Bij Robotic accounting verlopen zoveel mogelijk werkzaamheden geautomatiseerd, zodat er zo weinig mogelijk tot geen mensen handen meer aan bod komen om de administratie en de boekhouding voor een bedrijf te verzorgen. Door middel van scan en herken functies wordt veel handmatig werk geautomatiseerd en kunnen boekingen automatisch worden geboekt en verwerkt.

Klaar voor de toekomst

Robotic accounting is de toekomst binnen de financiële dienstverlening die eigenlijk al begonnen is. Robotic accounting wordt toegepast om grote volumes facturen foutloos en zonder menselijke handeling door te voeren in boekhoudsystemen. Robotic accounting werkt op basis van algoritmes die facturen kunnen lezen en volledig automatisch kunnen verwerken.

Tijdbesparing is een groot voordeel van Robotic accounting en elke ondernemer weet dat tijd geld is. Het facturatieproces verloopt via Robotic accounting foutloos en snel. Om snel facturen te kunnen ‘lezen’ wordt OCR technologie gebruikt waarmee karakters in een PDF bestand kunnen worden vertaald naar leesbare data. De robot checkt op verschillende punten overeenkomsten tussen factuur en bestel en/of contractgegevens. Ontdekt de robot een fout, dan wordt dit gemeld.

Robotic accounting en uw bedrijf

Robotic accounting zal een steeds grote plaats gaan innemen. Wanneer u als bedrijf toekomst-proof wilt zijn in uw financiële bedrijfsprocessen, kom dan eens praten met een van onze financiële adviseurs. Sinds enige jaren werkt VRB Adviesgroep met AFAS Software en heeft zij haar gehele bedrijfsproces geautomatiseerd. We blijven investeren in toekomstgerichte oplossingen om de beste aansluiting met en onze klanten te kunnen garanderen.

Eén van de voordelen van het gebruik van AFAS voor u als cliënt, is dat u toegang krijgt tot uw een eigen ‘VRB Adviesgroep Portal’. In deze ‘VRB Adviesgroep Portal’ treft u de gehele historie aan van alle correspondentie aan en van VRB Adviesgroep. Zo kunt u als cliënt van VRB Adviesgroep uw administratie inscannen en uploaden in uw eigen Portal en wordt deze administratie vervolgens door VRB Adviesgroep ingelezen. VRB Adviesgroep zet uw belastingaangiften, jaarrekening, loonstroken en andere documenten voor u klaar in uw Portal. Na uw akkoord worden deze automatisch verstuurd. Met VRB Adviesgroep combineert u de voordelen van online boekhouden en digitaal factureren met de zekere wetenschap dat er altijd een adviseur in de buurt is wanneer u met vragen zit.

 

Zet vandaag vast stappen naar morgen

Robotic accounting heeft de toekomst voor veel MKB bedrijven. Wilt u vandaag vast stappen zetten naar morgen? Neem dan contact met ons op voor een verhelderend gesprek waarbij niet alleen Robotic accounting, maar vooral de toekomst van uw bedrijf centraal staat. Tijdens kantoortijden kunt u ons telefonische bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.

© 2020 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead