Ontdek de mogelijkheden van online boekhouden met Twinfield


Het gemak van geautomatiseerde administratie

Automatisering van de bedrijfsadministratie geeft ondernemers met kleine of grote bedrijven, in elke branche, de mogelijkheid tijdbesparend de boekhouding te voeren. Om dit te bereiken doen online boekhoudprogramma’s ongeveer hetzelfde. Na het invoeren van data worden de gegevens automatisch verwerkt en gekoppeld aan diverse bedrijfsprocessen. Twinfield maakt met name boekhoudsoftware voor bedrijven die een uitgebreid programma aan koppelingsmogelijkheden wensen. Bedrijven die inkoop en verkoop aan voorraadbeheer, facturatie en de bank willen koppelen en daarnaast nog een loopadministratie voeren bijvoorbeeld.

Samen boekhouden

Wanneer u kiest voor een online boekhoudpakket, dan betekent dit niet dat u niet meer zonder boekhouder kunt. Wel verschuiven de taken en daarmee bespaart u kosten. Uw boekouder houdt zich niet meer bezig met het invoeren van gegevens, maar krijgt een controlerende en adviserende rol. Door uw boekhoudkantoor toestemming te geven met u mee te kijken, ontvangt u toezicht en advies, terwijl u gelijktijdig bespaart op uw administratiekosten. U doet immers een groot deel zelf.

Hoe werkt online boekhouden?

Met online boekhouden werkt u in de cloud. Diverse bedrijfsprocessen worden door de software snel en correct aan elkaar gekoppeld waardoor het maken van fouten geminimaliseerd wordt en processen geautomatiseerd verlopen. Uw facturatie kunt u bijvoorbeeld koppelen aan de bankgegevens en voorraadbeheer. Gegevens worden automatisch verwerkt waardoor ook het doen van aangiften een stuk eenvoudiger wordt. Doordat gegevens zeer snel verwerkt en beschikbaar zijn geeft online boekhouden direct inzage in de actuele status. Bijvoorbeeld uitgewerkt in managementrapportages.

Online boekhouden en veiligheid

Werken in de cloud is veilig. Maar dat is makkelijker geschreven dan aangenomen. Alleen u en de mensen die u daarvoor toestemming geeft, kunnen de bedrijfsgegevens inzien. Alle data wordt versleuteld weggeschreven en verdeeld in kleine stukjes bewaard op verschillende servers. Hackers die een server kraken kunnen er weinig mee. Daarnaast zorgen softwareleveranciers er zelf ook voor dat hun programma’s veilig zijn om mee te werken. Hun reputatie staat immers op het spel. Wilt gaan werken met een online boekhoudpakket, dan kunt u als gebruiker letten op het Keurmerk Zeker-Online. Twinfield is een van de softwareleveranciers met dit keurmerk.

Twinfield en VRB Adviesgroep

Kiest u voor Twinfield en wilt u VRB Adviesgroep inschakelen voor de eindcontrole en het bieden van fiscaal- en bedrijfsjuridisch advies? Wij werken graag met u samen.

Daarnaast is het mogelijk om online boekhouding te voeren via een eigen VRB Adviesgroep Portaal. In dat geval hoeft u niet zelf een programma aan te schaffen, maar werkt u veilig in de cloud via de software van VRB. Wilt u meer weten over geautomatiseerd boekhouden in samenwerking met VRB Adviesgroep? Wij vertellen u graag meer. Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de voordelen en mogelijkheden. Tijdens kantoortijden kunt u ons telefonische bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.