0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Ontdek onze juridisch Helpdesk


Ondersteuning bij uw juridische vraagstukken

Een bedrijfsjurist is belast met alles wat nodig is om de juridische kant van een onderneming op orde te hebben. De bedrijfsjurist wordt ook wel aangeduid met legal counsel. De bedrijfsjuristen van VRB Adviesgroep staan u bij op de rechtsgebieden ondernemingsrecht, arbeidsrecht en contractrecht.

Wanneer schakel je een bedrijfsjurist in?

Op het gebied van ondernemingsrecht kunt u een bedrijfsjurist inschakelen wanneer u advies wenst over de voor u optimale ondernemingsvorm of het opzetten of herstructureren bedrijfsstructuur. Ook arbeidsrecht en vraagstukken met betrekking tot aandeelhoudersrelaties vallen onder ondernemingsrecht.

Een bedrijfsjurist met als specialisatie contractenrecht helpt u bij het opstellen van overeenkomsten zoals een LLP-overeenkomst, arbeids-, management-, franchise-, agentuur- en financieringsovereenkomsten. Hij of zij beoordeelt bestaande overeenkomsten en kan u helpen met het opstellen of beoordelen van algemene voorwaarden.

Waarom een bedrijfsjurist?

Een bedrijfsjurist helpt u bij het op orde stellen van bedrijfsjuridische zaken. De bedrijfsjurist is zeer nauw betrokken bij uw bedrijf en fungeert als controleur, opsteller, raadgever en vertrouwenspersoon. Veel bedrijfsjuristen staren hun loopbaan als advocaat, na enige jaren ervaring wordt dan een specialisatie gemaakt tot bedrijfsjurist.

Juridische Helpdesk

Als relatie van de VRB Adviesgroep kunt u gebruik maken van onze ‘Juridische Helpdesk’. Voor meer informatie of voor het maken van een kosteloos kennismakingsgesprek staan de medewerkers van de VRB Adviesgroep tijdens kantoortijden voor u klaar. De medewerkers van VRB Adviesgroep zijn te bereiken via  telefoonnummer: 0346 – 555 797.

© 2022 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead