Op werkdagen bereikbaar
tussen 08:00 en 20:00 uur

0346 - 555 797

Ontdek onze juridisch Helpdesk


Ondersteuning bij uw juridische vraagstukken

Een bedrijfsjurist is belast met alles wat nodig is om de juridische kant van een onderneming op orde te hebben. De bedrijfsjurist wordt ook wel aangeduid met legal counsel. De bedrijfsjuristen van VRB Adviesgroep staan u bij op de rechtsgebieden ondernemingsrecht, arbeidsrecht en contractrecht.

Referenties


Waarom ondernemers voor VRB kiezen


Specialist in het omzetten van eenmanszaken naar een BV

Vooruitstrevend in ‘ROBOTIC ACCOUNTING’

WINNAAR van
‘AFAS AWARD’ en aangesloten bij RB en NOAB

Actuele cijfers in uw ‘PERSOONLIJKE DASHBOARD’

Persoonlijk en hoogwaardig fiscaal advies

Maak kennis met juridisch specialist Fons


Fons snapt hoe regel- en wetgeving werkt!

VRB Adviesgroep heeft 40 medewerkers in dienst met allen een financieel, fiscaal en of juridische achtergrond. Wilt u meer informatie? Wilt u eens met een van onze fiscalisten in gesprek? Dan plannen we graag een vrijblijvende afspraak voor u in. Voor meer informatie zijn we tijdens kantoortijden te bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.

Wij nemen graag contact met u op, vul onderstaande formulier in.

Wanneer schakel je een bedrijfsjurist in?

Op het gebied van ondernemingsrecht kunt u een bedrijfsjurist inschakelen wanneer u advies wenst over de voor u optimale ondernemingsvorm of het opzetten of herstructureren bedrijfsstructuur. Ook arbeidsrecht en vraagstukken met betrekking tot aandeelhoudersrelaties vallen onder ondernemingsrecht.

Een bedrijfsjurist met als specialisatie contractenrecht helpt u bij het opstellen van overeenkomsten zoals een LLP-overeenkomst, arbeids-, management-, franchise-, agentuur- en financieringsovereenkomsten. Hij of zij beoordeelt bestaande overeenkomsten en kan u helpen met het opstellen of beoordelen van algemene voorwaarden.

Waarom een bedrijfsjurist?

Een bedrijfsjurist helpt u bij het op orde stellen van bedrijfsjuridische zaken. De bedrijfsjurist is zeer nauw betrokken bij uw bedrijf en fungeert als controleur, opsteller, raadgever en vertrouwenspersoon. Veel bedrijfsjuristen staren hun loopbaan als advocaat, na enige jaren ervaring wordt dan een specialisatie gemaakt tot bedrijfsjurist.

Juridische Helpdesk

Als relatie van de VRB Adviesgroep kunt u gebruik maken van onze ‘Juridische Helpdesk’. Voor meer informatie of voor het maken van een kosteloos kennismakingsgesprek staan de medewerkers van de VRB Adviesgroep tijdens kantoortijden voor u klaar. De medewerkers van VRB Adviesgroep zijn te bereiken via  telefoonnummer: 0346 – 555 797.

Kosteloze aanvragen

© 2019 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead