• f"" Advies nodig?
  0346 – 555 797

Bedrijfsjuristen

Als DGA moet u tijdens en na het oprichten van uw (ZZP) BV zakelijk handelen en ten opzichte van uw (ZZP) BV alles schriftelijk vastleggen. De bedrijfsjuristen van VRB wijzen u de weg daar waar het gaat om uw juridische- en fiscale verplichtingen jegens de belastingdienst.

“De bedrijfsjuristen van VRB speciaal voor de DGA en ondernemers uit het MKB”

Als ZZP-er en MKB ondernemer heeft u dagelijks te maken met wet- en regelgeving die op u als ondernemer van kracht is. Wellicht heeft u personeel in dienst, gaat u contracten aan met derden, heeft u een discussie met een leverancier en u moet zeker algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden hanteren. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van juridische zaken waarmee u als MKB ondernemer mee te maken krijgt.

Voor al uw juridische aangelegenheden is dan ook het verstandig om een bedrijfsjurist van VRB in te schakelen. De kracht van een bedrijfsjurist van VRB ligt gelegen in de focus op het beheersen en reduceren van bedrijfsrisico’s en wijst u de weg daar waar het gaat om uw juridische- en fiscale verplichtingen.

Waar kan een bedrijfsjurist van VRB u mee van dienst zijn:

De bedrijfsjuristen van VRB staan u bij op de volgende rechtsgebieden:

 1. Ondernemingsrecht:
 • adviseren in keuze ondernemingsvorm
 • opzetten of herstructureren bedrijfsstructuur
 • arbeidsrecht
 • aandeelhoudersrelaties
 1. Contractenrecht:
 • opstellen overeenkomsten zoal een arbeidsovereenkomsten, managementovereenkomsten, franchiseovereenkomsten, agentuurovereenkomsten, financieringsovereenkomsten (speciale Overeenkomsten Box voor DGA’s met eigen (ZZP) BV).
 • beoordelen van uw bestaande overeenkomsten
 • opstellen of beoordelen van algemene voorwaarden
 1. Juridische Helpdesk:

Als relatie van de VRB Adviesgroep kunt u gebruik maken van onze “Juridisch Helpdesk”.

Voor meer informatie of voor het maken van een kosteloze afspraak staan de medewerkers van de VRB Adviesgroep tijdens kantoortijden voor u klaar. De medewerkers van VRB zijn te bereiken via  telefoonnummer: 0346 – 555 797.

Maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Aanvragen