Op werkdagen bereikbaar
tussen 08:00 en 20:00 uur

0346 - 555 797

Inzicht in uw financiële situatie


Van inkomstenbelasting tot btw-tarieven

Een belastingadviseur is gepokt en gemazeld op het gebied van fiscale wet- en regelgeving. Hij of zij is een vraagbaak op fiscaal gebied. Met als doel dat de cliënten waarvoor de belastingadviseur werkt zo optimaal mogelijk kunnen omgaan met de verplichtingen en de mogelijkheden die vanuit de Belastingdienst gesteld worden.

Referenties


Waarom ondernemers voor VRB kiezen


Specialist in het omzetten van eenmanszaken naar een BV

Vooruitstrevend in ‘ROBOTIC ACCOUNTING’

WINNAAR van
‘AFAS AWARD’ en aangesloten bij RB en NOAB

Actuele cijfers in uw ‘PERSOONLIJKE DASHBOARD’

Persoonlijk en hoogwaardig fiscaal advies

Maak kennis met belasting specialist Fons


Fons snapt hoe belasting werkt!

VRB Adviesgroep heeft 40 medewerkers in dienst met allen een financieel, fiscaal en of juridische achtergrond. Wilt u meer informatie? Of wilt u eens met een van onze fiscalisten in gesprek? Dan plannen we graag een vrijblijvende afspraak voor u in. Voor meer informatie zijn we tijdens kantoortijden te bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.

Wij nemen graag contact met u op, vul onderstaande formulier in.

Wat doet een belastingadviseur

Belastingen zijn kosten en die wilt u graag zo laag mogelijk houden. De belastingadviseur zet zich in, om binnen de wetgeving de belastingkosten zo laag mogelijk te houden. Vanwege de gecompliceerdheid van de fiscale wet- en regelgeving zijn veel belastingadviseurs gespecialiseerd op een of meerdere gebieden. Hierbij kan het gaan om specialisatie binnen een belastingsoort, of om een branche.

In de dagelijkse praktijk bestaat het werk van de belastingadviseur uit het verwerken, analyseren en onderzoeken van de financiële en economische status van inkomstenbelastingplichtigen of bedrijven. Binnen zijn of haar specialisatie gebied, adviseert de belastingadviseur bedrijven en particulieren over de voor hun meest optimale fiscale keuzes.

RB belastingadviseurs

De belastingadviseurs van VRB Adviesgroep zijn lid van het Register van Belastingadviseurs (RB). Het Register Belastingadviseurs is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.400 aangesloten leden / belastingadvieskantoren. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening.

Een belastingadviseur die u begrijpt

Bent u benieuwd wat de belastingadviseurs van VRB Adviesgroep voor u kunnen doen? Dan ontmoeten wij u graag tijdens een vrijblijvende kennismaking. De deskundigheid van de VRB Adviesgroep is onderverdeeld in drie bedrijfsonderdelen: belastingadviseurs, boekhouders en bedrijfsjuristen. Sinds 2005 zijn wij partner van vele ZZP en MKB-ondernemers in heel Nederland. Voor elke rechtsvorm zoals de eenmanszaak, BV’s, Holdings en LLP’s verzorgen wij de gehele boekhouding en alle fiscale werkzaamheden voor een concurrerend tarief. Al onze werkzaamheden worden verricht voor een vast en van tevoren met u overeengekomen bedrag.

Kosteloze aanvragen

© 2019 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead