0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Financieel inzicht in uw cijfers


VRB Adviesgroep helpt u graag met het opstellen van uw jaarwerk

Iedere BV dient jaarlijks een jaarrekening te laten opstellen en overig jaarwerk dient te worden verricht. Naast de jaarrekening kunt u bij dit overige jaarwerk denken aan: aangifte vennootschapsbelasting, opstellen notulen of het deponeren van uw jaarrekening bij de Kamer van Koophandel.

VRB Adviesgroep heeft in het verleden duizenden stamrecht BV’s opgericht en verzorgt nog steeds voor een groot deel van deze BV’s de jaarrekening en de overige werkzaamheden.

Specialist in jaarwerken

VRB kan alle werkzaamheden die behoren bij het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van het overige jaarwerk van uw BV voor u uithanden nemen.

VRB Adviesgroep staat voor u klaar

De adviseurs van VRB Adviesgroep doen dit beroepshalve voor u, en nemen het uitwerken van uw jaarwerk graag van u over. Zij zijn bekend met de meest actuele regelgeving, die elk jaar wel iets wijzigt. VRB Adviesgroep heeft een adviserende taak en kan alle werkzaamheden die behoren bij het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van het overige jaarwerk van uw BV voor u uit handen nemen.

© 2022 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead