Op werkdagen bereikbaar
tussen 08:00 en 20:00 uur

0346 - 555 797

Financieel inzicht in uw cijfers


VRB Adviesgroep helpt u graag met het opstellen van uw jaarwerk

Iedere BV dient jaarlijks een jaarrekening te laten opstellen en overig jaarwerk dient te worden verricht. Naast de jaarrekening kunt u bij dit overige jaarwerk denken aan: aangifte vennootschapsbelasting, opstellen notulen of het deponeren van uw jaarrekening bij de Kamer van Koophandel.

VRB Adviesgroep heeft in het verleden duizenden stamrecht BV’s opgericht en verzorgt nog steeds voor een groot deel van deze BV’s de jaarrekening en de overige werkzaamheden.

Referenties


Waarom ondernemers voor VRB kiezen


Specialist in het omzetten van eenmanszaken naar een BV

Vooruitstrevend in ‘ROBOTIC ACCOUNTING’

WINNAAR van
‘AFAS AWARD’ en aangesloten bij RB en NOAB

Actuele cijfers in uw ‘PERSOONLIJKE DASHBOARD’

Persoonlijk en hoogwaardig fiscaal advies

Maak kennis met jaarwerk specialist Fons


Fons snapt hoe een jaarwerk werkt!

VRB Adviesgroep heeft 40 medewerkers in dienst met allen een financieel, fiscaal en of juridische achtergrond. Wilt u meer informatie? Wilt u een gesprek met een van onze fiscalisten? Dan plannen we graag een vrijblijvende afspraak voor u in. Voor meer informatie zijn we tijdens kantoortijden te bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.

Wij nemen graag contact met u op, vul onderstaande formulier in.

Specialist in jaarwerken

VRB kan alle werkzaamheden die behoren bij het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van het overige jaarwerk van uw BV voor u uithanden nemen.

VRB Adviesgroep staat voor u klaar

De adviseurs van VRB Adviesgroep doen dit beroepshalve voor u, en nemen het uitwerken van uw jaarwerk graag van u over. Zij zijn bekend met de meest actuele regelgeving, die elk jaar wel iets wijzigt. VRB Adviesgroep heeft een adviserende taak en kan alle werkzaamheden die behoren bij het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van het overige jaarwerk van uw BV voor u uit handen nemen.

Kosteloze aanvragen

© 2019 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead