Op werkdagen bereikbaar
tussen 08:00 en 20:00 uur

0346 - 555 797

Bus op de zaak

Veel mensen kiezen voor het ondernemerschap omdat ze een zekere mate van vrijheid nastreven. Vrijheid om zelf te bepalen voor welke doelen men gaat en welke richting men inslaat om deze doelen te behalen. Bij de VRB Adviesgroep verzorgen we de boekhouding en verzorgen we andere financiële zaken voor ondernemers, wat hen vervolgen weer de vrijheid geeft op om andere dingen te gaan doen.

De Volkswagen Westfalia camperbus staat in onze ogen synoniem voor het ultieme gevoel van vrijheid en dat is dan ook de reden we bij VRB een dergelijke camperbus hebben aangekocht.

De VRB Camperbus
We hebben de camperbus zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant volledig gerestaureerd en hier een echte ‘VRB Camperbus’ van gemaakt. Dit hebben we gedaan in samenwerking met Ruud Rams, eigenaar van het bedrijf ReproWesty in Nieuwegein. Heeft u interesse in het restaureren en/of aankopen van een dergelijke camperbus dan raden we u aan eens contact met hem op te nemen. Meer informatie vindt u op: www.reprowesty.nl

Zakelijk aankopen en kosten zakelijk boeken
Wist u overigens dat wanneer u een dergelijke camperbus zakelijk aankoopt u alle kosten ook zakelijk kunt boeken? Dat is dus op een hele leuke en voordelige manier ‘reclame rijden’ voor uw eigen bedrijf. Ziet u uzelf al rijden met een dergelijke camperbus?

Neem contact met ons op of vul uw gegevens
Wilt meer informatie over het zakelijk rijden met een degelijke camperbus, of wilt u de VRB camperbus gewoon een keer komen bekijken, laat het ons dan even weten en Pim van Rijswijk, de directeur van VRB neemt u graag even mee terug naar de seventies.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Kosteloze aanvragen

© 2019 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead