0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Inzicht in uw financiële situatie


Houd belastingkosten zo laag mogelijk

Fiscalisten zijn universitair geschoolde personen die op het hoogste niveau gespecialiseerd zijn op fiscaal gebied. Fiscalisten van VRB Adviesgroep weten ondernemers van de beste adviezen te voorzien, waarmee, met inachtneming van een zo correct mogelijke naleving van de fiscale wetten, zo weinig mogelijk belasting betaald hoeft te worden.

Een fiscalist heeft er zijn beroep van gemaakt om bedrijven en particulieren te adviseren over fiscale aangelegenheden. Hij of zij is diepgaand geïnformeerd en zeer ervaren op fiscaal gebied. Een fiscalist is gepokt en gemazeld op het gebied van fiscale wet- en regelgeving, een betrouwbare vraagbaak op fiscaal gebied, ook bij zeer complexe vraagstukken.

Wat doet een fiscalist?

Belastingen zijn kosten en die wil je zo laag mogelijk houden. Een fiscalist adviseert cliënten op basis van mogelijkheden die de wetgeving biedt, waardoor deze hun belastingkosten zo laag mogelijk houden. Vanwege de gecompliceerdheid van de fiscale wet- en regelgeving zijn veel fiscalisten gespecialiseerd op een of meerdere gebieden. Hierbij kan het gaan om specialisatie binnen een belastingsoort, of binnen een branche.

In de dagelijkse praktijk bestaat het werk van de fiscalist uit het uitwerken, analyseren en onderzoeken van de financiële en/of economische status van belastingplichtigen, zodat advies kan worden uitgebracht over de meest optimale fiscale keuzes. De fiscalist controleert een account en is, binnen de grenzen van het wettelijk raamwerk, gespecialiseerd in het onderzoeken, voorstellen en doorvoeren van belastingbesparende methoden.

RB fiscalisten

De belastingadviseurs van VRB Adviesgroep zijn lid van het Register van Belastingadviseurs (RB). Het Register Belastingadviseurs is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.400 aangesloten leden en belastingadvieskantoren. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening.

Een fiscalist die u begrijpt

Bent u benieuwd wat de fiscalisten van VRB Adviesgroep voor u kunnen doen? Dan ontmoeten wij u graag tijdens een vrijblijvende kennismaking. De deskundigheid van de VRB Adviesgroep is onderverdeeld in drie bedrijfsonderdelen: belastingadviseurs, boekhouders en bedrijfsjuristen. Sinds 2005 zijn wij partner van vele ZZP en MKB-ondernemers in heel Nederland. Voor elke rechtsvorm zoals de eenmanszaak, BV’s, Holdings en LLP’s verzorgen wij de gehele boekhouding en alle fiscale werkzaamheden voor een concurrerend tarief. Al onze werkzaamheden worden verricht voor een vast en van tevoren met u overeengekomen bedrag.

© 2022 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead