0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Boekhouden

Bedrijven met alle rechtsvormen en rechtspersonen die door de Belastingdienst worden aangemerkt als ondernemer, zijn verplicht tot het bijhouden van een boekhouding. Een boekhouding is nodig om de onderneming en de Belastingdienst inzage te geven in het financiële wel en wee van de onderneming. De boekhouding moet op zodanige wijze gevoerd en bewaard te worden dat de Belastingdienst op rechten en plichten kan controleren.

Online boekhouden

Om als ondernemer aan de wettelijke verplicht te voldoen voor het voeren van een administratie bestaan diverse mogelijkheden. U kunt uw administratie nog altijd op papier bijhouden of met een op de computer te installeren softwareprogramma. U kunt uw administratie door een boekhouder laten verzorgen of gebruik maken van online boekhouden. Online boekhoud- en administratiesoftware maken het eenvoudiger om uw eigen administrateur te zijn. Online boekhoudpakketten bestaan uit software waarmee u in de cloud werkt. In de cloud worden uw gegevens, versleuteld over diverse servers verspreidt bewaard. De voordelen van een online boekhoudpakket is dat u vanaf elke locatie kunt inloggen en uw gegevens kunt bewerken en inzien. Dit maakt ‘de boekhouding doen’ eenvoudiger en sneller. Uw eigen boekhouder kan bovendien met u meekijken en zorgt voor ondersteuning en advies.

Geautomatiseerde boekhouding door VRB Adviesgroep

VRB Adviesgroep werkt met AFAS Software. Ons gehele bedrijfsproces is met AFAS geautomatiseerd. Eén van de voordelen van het gebruik van AFAS voor u als cliënt, is dat u toegang krijgt tot uw een eigen ‘VRB Adviesgroep Portal’. In deze ‘VRB Adviesgroep Portal’ treft u de gehele historie aan van alle correspondentie aan en van VRB Adviesgroep. Zo kunt u als cliënt van VRB Adviesgroep uw administratie inscannen en uploaden in uw eigen Portal en wordt deze administratie vervolgens door VRB Adviesgroep ingelezen. VRB Adviesgroep zet uw belastingaangiften, jaarrekening, loonstroken en andere documenten voor u klaar in uw Portal. Na uw akkoord worden deze automatisch doorgestuurd naar alle betrokken instanties. Met VRB Adviesgroep combineert u de voordelen van online boekhouden met de zekere wetenschap dat er altijd een adviseur in de buurt is wanneer u met vragen zit.

Boekhouding uitbesteden

Wilt u als kleine ondernemer doeltreffender te werk gaan bij het doen van de boekhouding of als groter MKB bedrijf uw boekhouding automatiseren? Kies net als veel andere ondernemers kiezen voor VRB Adviesgroep met AFAS Software met toegang tot uw eigen ‘VRB Adviesgroep Portal’. Neem dan contact met ons op. We leggen u graag alle mogelijkheden en voordelen voor. Tijdens kantoortijden kunt u ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.

 

 

© 2022 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead