0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

E-business

E-business is een technologie waarmee de eigen bedrijfsprocessen en die van klanten en leveranciers aan elkaar gekoppeld kunnen worden. De efficiëntie en toegankelijkheid van data verwerken die zo ontstaat zorgt voor snelheid, minder administratieve handelingen door personen en werkt hierdoor kostenbesparend.

Een optimalisatie van uw interne bedrijfsprocessen en efficiënte samenwerking met partners kunnen worden bereikt met Enterprise Resource Planning (ERP). Het ERP-systeem moet u daarbij zien als de backoffice van de E-commerce. Van inkoop tot financiële administratie en magazijnbeheer tot de integratie van zorgt een Enterprise Resource Planning-systeem voor een geautomatiseerd verloop van bedrijfsprocessen met als doel het verhogen van productiviteit en het verlagen van kosten. Het voordeel van ERP-software is de koppeling tussen bedrijfsinformatie en de snelle verwerking hiervan waardoor op elk gewenst moment realtime informatie beschikbaar is. ERP is een systeem voor de automatisering van alle bedrijfsprocessen binnen een organisatie. Van offerte tot factuur.

Voor wie is ERP geschikt?

ERP maakt het mogelijk om administratieve en financiële, maar ook logistieke bedrijfsprocessen onder te brengen in één informatiesysteem. ERP is toepasbaar voor elk type organisatie, ongeacht de grootte en de bedrijfsactiviteiten.

VRB Adviesgroep en uw bedrijfsadministratie software

VRB Adviesgroep verzorgt alle fiscale- en administratieve werkzaamheden die u als ondernemer jaarlijks dient te verrichten. Deze werkzaamheden betreffen onder andere het inboeken van uw administratie, verzorgen van uw (loon)administratie, opstellen van uw jaarrekening en verzorgen van al uw belastingaangiften. Wilt u meer weten over onze administratieve dienstverlening, over bedrijfsadministratie software of AFAS Software? Neem dan contact met ons op. Tijdens kantoortijden kunt u ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.

© 2020 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead