Op werkdagen bereikbaar
tussen 08:00 en 20:00 uur

0346 - 555 797

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om zich ook aan te sluiten bij de VRB Adviesgroep. Ondernemers die klant worden en zich willen aansluiten bij de VRB Adviesgroep hebben vaak eerst al een boek aangevraagd en/of een lezing bij VRB bijgewoond. Ook hebben ze al vaak een kennismakingsgesprek met een MKB adviseur en een offerte van VRB ontvangen. Deze ondernemers laten bijvoorbeeld eerst hun eenmanszaak omzetten naar een BV of holdingstructuur en vragen VRB vervolgens om ook de boekhouding voor deze BV('s) te verzorgen. Ook zijn er steeds meer ondernemers die van hun dure accountant afscheid nemen en overstappen naar de VRB Adviesgroep.

Wanneer u zich als ondernemer ook wilt aansluiten bij de VRB Adviesgroep, dan wordt er met u eerst een intakegesprek met uw vaste contactpersoon binnen VRB ingepland. Uw vaste contactpersoon zal de verdere dienstverlening van VRB en de samenwerking nader bespreken en toelichten. U kunt dan kennismaken met uw vaste contactpersoon en concrete afspraken maken over de voor u optimale en gewenste manier van samenwerken.

Indien u hiernaast uw gegevens invult dan nemen wij contact met u op voor het maken van een intakegesprek met uw vaste contactpersoon op het kantoor van VRB.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Kosteloze aanvragen

© 2019 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead