Op werkdagen bereikbaar
tussen 08:00 en 20:00 uur

0346 - 555 797

Branche vertegenwoordiger

VRB Adviesgroep genomineerd voor Nationale Business Succes Award 2014

De VRB Adviesgroep is als ‘branchevertegenwoordiger’ binnen de zakelijke dienstverlening en belastingadvies genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2014. Reden van de jury tot het benoemen van VRB als ‘branchevertegenwoordiger’ zijn de innovatieve diensten en werkwijze van VRB. Naast aandacht in het Financieel Dagblad en BNR is VRB aanstaande zaterdag om 13.00 uur te zien bij de Succesfactor op RTL 7.

De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

“VRB-adviesgroep heeft in de loop der jaren haar expertise opgebouwd op het gebied van belasting, administratie en financiën. Bij de onderneming staat de klant centraal, zo staan zij bekend om haar professionele houding en kundig personeel.”

Direct aanvragen

© 2020 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead