• f"" Advies nodig?
    0346 – 555 797

Ruisende of geruisloze inbreng

Het omzetten van een eenmanszaak of VOF, naar een BV, kan op twee manieren; de ruisende en geruisloze inbreng. De verschillen tussen de ruisende en geruisloze inbreng zijn te vinden op fiscaal gebied. Hoewel wij u via deze pagina graag uitleggen wat de voornaamste verschillen zijn tussen geruisloze en ruisende inbreng, kunnen we het goed begrijpen wanneer zaken niet volledig duidelijk voor u zijn. Om die reden nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van de belastingadviseurs van de VRB Adviesgroep.

Met onze expertise in het omzetten van eenmanszaken naar een BV, kunnen we u voorzien van een passend advies voor uw situatie en u direct helpen bij het in orde maken van de inbrengen en de omzetting.

Hulp nodig bij ruisende of geruisloze inbreng van eenmanszaak / VOF naar een BV?
Bent u van plan om uw onderneming om te zetten naar een BV, of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Onze medewerkers staan u graag te woord om al uw vragen over een omzetting van uw onderneming te beantwoorden. Tevens nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons kantoor, om u een persoonlijk advies op maat te kunnen geven en u daarnaast te kunnen voorzien van praktische tips.

Maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek
 

Direct aanvragen