• f"" Advies nodig?
    0346 – 555 797

Opheffen / liquideren BV of stamrecht BV

Er komt een moment dat u uw BV of stamrecht BV wilt opheffen en liquideren. De BV of stamrecht BV zal dan uiteindelijk worden uitgeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. VRB kan u behulpzaam zijn bij de gehele afwikkeling van uw BV of stamrecht BV. Het afwikkelen en uitschrijven van een BV of stamrecht BV noemen we opheffen, beëindigen of liquideren van de BV.

Afwikkelen vorderingen vóór opheffen BV
U dient er bij het opheffen en liquideren van uw BV of stamrecht BV dan wel voor te zorgen dat – voordat uw BV of stamrecht BV kan worden opgeheven of geliquideerd – er geen vorderingen meer op de balans van uw BV staan. Zo mag er ook geen stamrechtverplichting of eventuele rekeningcourantverhouding meer aanwezig te zijn. Voor zowel het opheffen en liquideren van uw BV als voor de afwikkeling van een stamrechtverplichting of rekeningcourantverhouding kan VRB u volledig behulpzaam zijn.

VRB kan opheffing BV of stamrecht BV verzorgen
VRB kan uw BV of stamrecht BV opheffen en liquideren op het moment dat u uw jaarrekening heeft opgesteld en VRB alle benodigde (fiscale), boekhoudkundige en administratieve werkzaamheden kan verrichten die bij de liquidatie van een BV genomen dienen te worden.

Voor meer informatie over het opheffen en liquideren van een BV of stamrecht BV kunt u contact opnemen met de medewerkers van de VRB Adviesgroep. Zij staan tijdens kantoortijden voor u klaar en zijn te bereiken op nummer: 0346 – 555 797.

Direct aanvragen