• f"" Advies nodig?
    0346 – 555 797

Referentie van Rob Wilson, eigenaar van RW-Solutions

Als je op een bepaald vlak (in mijn geval de boekhouding) eigenlijk een zware onvoldoende scoort, kun je er met heel veel energie een 6 minnetje van proberen te maken, maar wellicht is het handiger om die werkzaamheden dan uit te besteden aan mensen die er wél in excelleren, zodat jij je volledig kunt richten op de zaken waar je zelf  goed in bent.  Zo kwam ik na een tip van een vriend eind 2013 terecht bij VRB Advies.

Voor een vast bedrag worden alle belastingaangiften e.d. mij uit handen genomen, zodat ik het afgelopen jaar naast mijn werk als DISC-trainer ook nog tijd had om mijn roman ‘De Mediamaker’ te schrijven.

Het fijne van de VRB Adviesgroep vind ik dat ze altijd met je meedenken. De keuze of je wel of niet een BV moet hebben, bijvoorbeeld. Zo heb ik op hun advies mijn BV in 2014 juist geliquideerd. Zo’n keuze hangt altijd af van persoonlijke omstandigheden. Pim van Rijswijk heeft een goed oog voor nieuwe kansen in een voortdurend veranderende financiële wereld, waar de belastingdienst het je ondanks de bekende slogan zeker niet altijd makkelijker maakt. Dankzij de klantgerichte medewerkers kunnen ze het op het VRB-kantoor in Utrecht ook nog eens leuker voor je maken.

Ik ben dus helemaal blij en nee; ik krijg hier echt niet voor betaald! 😉

 

Direct aanvragen