Op werkdagen bereikbaar
tussen 08:00 en 20:00 uur

0346 - 555 797

Rob Wilson

"Voor de boekhouding is het als ondernemer handiger om de werkzaamheden uit te besteden aan mensen die er wél in excelleren, zodat jij je volledig kunt richten op de zaken waar je zelf  goed in bent.  Zo kwam ik na een tip van een vriend eind 2013 terecht bij VRB Advies.

Voor een vast bedrag worden alle belastingaangiften e.d. mij uit handen genomen, zodat ik het afgelopen jaar naast mijn werk als DISC-trainer ook nog tijd had om mijn roman ‘De Mediamaker’ te schrijven.

Het fijne van de VRB Adviesgroep vind ik dat ze altijd met je meedenken. De keuze of je wel of niet een BV moet hebben, bijvoorbeeld. Zo heb ik op hun advies mijn BV in 2014 juist geliquideerd. Zo’n keuze hangt altijd af van persoonlijke omstandigheden. Pim van Rijswijk heeft een goed oog voor nieuwe kansen in een voortdurend veranderende financiële wereld, waar de belastingdienst het je ondanks de bekende slogan zeker niet altijd makkelijker maakt. Dankzij de klantgerichte medewerkers kunnen ze het op het VRB-kantoor in Utrecht ook nog eens leuker voor je maken.

Ik ben dus helemaal blij en nee; ik krijg hier echt niet voor betaald!"

Rob Wilson

Kosteloze aanvragen

© 2020 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead