0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Adviesbox belastingvrij afboeken schuld DGA aan BV

Adviesbox belastingvrij afboeken schuld DGA aan BV
Pim van Rijswijk presenteert deze week bij Harry zijn nieuwe Fiscale Adviesbox. Hierin staat voor u als DGA van een BV precies beschreven wat u moet doen om belastingvrij van uw te hoge en onzakelijke (rekening-courant) schuld af te komen, inclusief een uitgebreid adviesrapport, toegangsticket voor een lezing en een helder stappenplan.

Speerpunt onderzoek naar hoge en onzakelijke (rekening-courant) schulden
Pim van Rijswijk licht toe: “De belastingdienst heeft er in hun onderzoek op dit moment een speerpunt van gemaakt om te hoge en onzakelijke (rekening-courant) schulden op te sporen. Een zware storm wordt dan ook in 2016 voor DGA’s verwacht. De sancties die de belastingdienst bij te hoge en onzakelijke rekening-courantverhoudingen kan instellen hangt veel DGA’s als een ‘Zwaard van Damocles’ boven hun hoofd. De belastingdienst kan namelijk eisen dat u als DGA de schuld die u heeft aan uw BV direct moet terugbetalen. Vanwege de eventuele financiële onmogelijkheden van de DGA is dit niet gewenst.”

Met de Fiscale Adviesbox biedt VRB voor DGA’s die momenteel te kampen hebben met dit fiscale probleem een methode aan om de onzakelijke rekening-courantverhouding belastingvrij te kunnen wegstrepen.

Aanbieding Fiscale Adviesbox
Naast een uitgebreid adviesrapport zit in de Fiscale Adviesbox een stappenplan, een rekening-courantovereenkomst en ook een toegangsticket voor een lezing over het onderwerp: “Belastingvrij afboeken schuld DGA aan BV”. Vanwege de grote belangstelling voor dit onderwerp is de korting van €500,- op deze Adviesbox verlengd en kan men deze nu nog met deze korting tot en met eind januari via de website van VRB aanvragen.

De VRB Adviesgroep biedt de Fiscale Adviesbox nog tot eind januari aan van € 1.450,- nu voor € 950,-.

[easy-social-share]

© 2020 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead