0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Methode belastingvrij afboeken schuld DGA aan BV

Methode van belastingvrij afboeken schuld DGA aan BV
Belastingexpert Pim van Rijswijk informeert hoe DGA’s met een te hoge en onzakelijke schuld aan hun eigen BV deze schuld belastingvrij kunnen afboeken. De methode van het belastingvrij afboeken staat uitgelegd in de Fiscale Adviesbox die VRB speciaal over dit onderwerp heeft uitgebracht.

“Het is verstandig deze box nu aan te vragen en de methode die in deze box aan bod komt door te nemen voordat de jaarrekening over 2015 definitief is opgesteld en de aangifte Vpb is ingediend”, aldus Pim van Rijswijk. Hij adviseert o.a. DGA’s die momenteel bezig zijn met het opstellen van de jaarrekening over 2015 de methode uit de Adviesbox in te zetten om de rekening-courantschuld belastingvrij te kunnen afboeken.

Aanbieding Fiscale Adviesbox
Naast een uitgebreid adviesrapport zit in de Fiscale Adviesbox een stappenplan, een rekening-courantovereenkomst en ook een toegangsticket voor een lezing over het onderwerp: “Belastingvrij afboeken schuld DGA aan BV”. Vanwege de grote belangstelling voor dit onderwerp is de korting van €500,- op deze Adviesbox verlengd tot en met 31 januari 2016. De Fiscale Adviesbox kunt u nu nog bestellen via onderstaande link voor € 950,- (i.p.v. € 1450,-).

[easy-social-share]

© 2020 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead