0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Einde box-3 belasting door oprichten van spaar-BV

Einde box-3 belasting door oprichten van spaar-BV
Pim van Rijswijk benadrukt ditmaal niet voor de hand liggende aftrekposten voor ondernemers. Dit alles heeft natuurlijk te maken met de aangifte inkomstenbelasting waarover miljoenen Nederlanders dezer dagen gebogen zitten.

Aangifte inkomstenbelasting ingediend voor 1 mei
Vóór 1 april had de aangifte inkomstenbelasting al moeten zijn ingediend, maar staatssecretaris Wiebes gunt de belastingbetalers een maand extra de tijd tot 1 mei. Kijkers van Business Class kunnen dus nog snel hun voordeel doen met de onderwerpen die Pim aan bod laat komen deze week.

De VRB Adviesgroep is marktleider in het opstellen van jaarrekeningen
De VRB Adviesgroep is marktleider in het opstellen van jaarrekeningen en het vervolgens verzorgen van de bijbehorende belastingaangifte. Iedere jaarrekening die door VRB wordt opgesteld wordt daarna bekeken door een fiscalist van VRB. Het bedrijf is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en haar belastingadviseurs zijn opgeleid om te bekijken van welke belastingvoordelen en aftrekposten een ondernemer allemaal gebruik kan maken. Pas wanneer alle fiscale mogelijkheden en voordelen boven water zijn gehaald, wordt de belastingaangifte door VRB ingediend.

[easy-social-share]

© 2020 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead