0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Oprichten spaar-BV door de VRB Adviesgroep

Oprichten spaar-BV door de VRB Adviesgroep
Pim van Rijswijk maakt geen leeftijdsonderscheid, VRB Adviesgroep is er voor jong en oud. Zo vertelt hij hoe hij een BV heeft opgericht voor zijn vijf dagen oude zoontje maar ook over de Senioren BV. Iedere Nederlander met wat spaargeld kan zijn privévermogen naar deze BV overhevelen en het zo onttrekken aan het privévermogen. Uiteraard bespreekt hij met Harry de wijzigingen die voortkomen uit de miljoenennota.

De VRB Adviesgroep is gespecialiseerd in het oprichten van BV’s
De VRB Adviesgroep is gespecialiseerd in het oprichten van BV’s, het omzetten van een eenmanszaak / VOF naar een BV en de verzorging van de boekhouding en het jaarwerk. VRB kent drie bedrijfsonderdelen: belastingadviseurs, boekhouders en bedrijfsjuristen. Inmiddels is VRB Adviesgroep alweer tien jaar een betrouwbare partner van MKB-ondernemers en DGA’s in Nederland

Eenmanszaak, BV of holdingstructuur oprichten
Wilt u een BV oprichten of meer weten over het verkrijgen van de zelfstandigenaftrek met een BV? In het boek ‘Eenmanszaak, BV of holdingstructuur oprichten’ worden alle rechtsvormen behandeld en de fiscale en juridische voordelen van het oprichten van een BV en holdingstructuur uiteengezet. Business Class kijkers kunnen dit boek kosteloos (normaal €25,-) aanvragen via de website van VRB Adviesgroep. Tevens kunt u een gratis adviesgesprek aanvragen.

Maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek

[easy-social-share]

© 2020 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead