0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Opstellen jaarrekening, verzorgen jaarwerk en belastingaangiften

Opstellen jaarrekening, verzorgen jaarwerk en belastingaangiften

VRB Adviesgroep is gespecialiseerd in het verwerken en opstellen van jaarrekeningen voor met name BV’s. Maar daar houdt het niet bij op. Bij VRB wordt nadat een jaarrekening voor een cliënt is opgesteld, deze door een fiscalist beoordeeld op fiscale mogelijkheden en fiscale voordelen.

Pim van Rijswijk onlangs toegetreden tot het Register Belastingadviseurs

“Dit noemen we bij VRB het 4-ogen systeem”, aldus Pim van Rijswijk die zelf onlangs is toegetreden tot het Register Belastingadviseurs. “Punten waar bijvoorbeeld door een fiscalist naar wordt gekeken zijn: de zakelijkheid en de hoogte van het DGA-salaris, de aanwezigheid van de verplichte overeenkomsten en de stand van de rekening courant-verhouding tussen DGA en BV.”

Offerte aanvragen voor verzorgen boekhouding en opstellen jaarrekening

Ondernemers die voor het nieuwe boekjaar willen overstappen van hun huidige accountant of boekhouder naar de VRB Adviesgroep, kunnen via de website van VRB nu vrijblijvend een offerte aanvragen voor het verzorgen van hun boekhouding, het opstellen van de jaarrekening inclusief optimale fiscale begeleiding en ondersteuning bij de overstap naar VRB.

© 2020 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead