0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

SCAN voor het belastingvrij afboeken schuld DGA aan BV

SCAN voor het belastingvrij afboeken schuld DGA aan BV
Pim van Rijswijk schenkt onder andere aandacht aan het ‘belastingvrij wegstrepen van de schuld van de DGA aan zijn BV’ waarvoor VRB een speciale Adviesbox heeft ontwikkeld. Met deze Adviesbox en de bijbehorende praktische Scan kan een DGA bepalen of hij in zijn situatie ook in aanmerking komt voor deze besparende methode.

VRB Adviesgroep bestaat 10 jaar
Deze maand bestaat het bedrijf van Pim van Rijswijk precies tien jaar. Wat begon met het oprichten van stamrecht BV’s en het verzorgen van de jaarrekening voor deze BV’s, is uitgegroeid tot een vooruitstrevend kantoor dat is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en regelmatig het nieuws haalt met verschillende belastingbesparende mogelijkheden voor ondernemers. Het oprichten en onderhouden van BV’s behoort nog steeds tot de kernactiviteiten van de VRB Adviesgroep.

Aanbieding SCAN
DGA’s die ook willen weten of zij in aanmerking komen voor de methode van het ‘belastingvrij wegstrepen van de schuld aan hun BV’ doen er verstandig aan de Scan voor de introductieprijs van € 95,- nog deze maand te bestellen.

[easy-social-share]

© 2020 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead