0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Verzorgen boekhouding en opstellen jaarrekening

Verzorgen boekhouding en opstellen jaarrekening
Pim van Rijswijk geeft deze week onder meer zijn visie op Bitcoins. “Bij VRB verzorgen we de boekhouding en jaarrekening voor vele BV’s en stamrecht BV’s en we worden soms diverse keren per dag gebeld met de vraag of men vanuit een BV of stamrecht BV in Bitcoins mag investeren.

Vanuit VRB waarschuwen we deze DGA’s, dat wanneer men vanuit een BV of stamrecht BV in Bitcoins investeert, en de Bitcoin onderuit gaat, de kans bestaat dat de Belastingdienst de investering als onzakelijk bestempelt – gelijk aan het meedoen aan een loterij of casino – en je over de verloren investering alsnog moet afrekenen met de Belastingdienst.”

Bent u ondernemer en wilt u, naast informatie over het wel of niet investeren in de Bitcoin, meer weten over de voordelen en mogelijkheden die u heeft met uw BV of stamrecht BV, of wilt u wellicht met uw boekhouding of jaarwerk overstappen van uw huidige accountant naar VRB?

VRB organiseert wekelijks verschillende kosteloze informatiebijeenkomsten waar u zich via de website van VRB voor kunt inschrijven. U kunt u via de site ook aanmelden voor een kosteloos kennismakingsgesprek met een van de medewerkers van VRB.

[easy-social-share]

© 2020 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead