Op werkdagen bereikbaar
tussen 08:00 en 20:00 uur

0346 - 555 797

Waarom een LLP door VRB?

Waarom een LLP door VRB?
Belastingdeskundige Pim van Rijswijk vertelt in Business Class hoe u als ondernemer belasting kunt besparen. De afgelopen periode is Pim ook regelmatig in het nieuws geweest als specialist op het gebied van de populaire rechtsvorm LLP. “Met een LLP heeft u én de bescherming in privé tegen faillissement (het is namelijk een rechtspersoon) én kunt u jaarlijks gebruik maken van de forse fiscale voordelen die er in Nederland speciaal voor ondernemers zijn. U heeft met de rechtsvorm LLP het beste van twee werelden in handen.”

Uitstraling LLP
De LLP heeft internationaal een enorm hoog aanzien. De meeste bedrijven die internationaal zaken doen prefereren het oprichten van een LLP boven het oprichten van een B.V. Een eenmanszaak wordt internationaal vaak een ‘one-man-show’ genoemd en heeft dan ook het minste aanzien. Op dit moment zie je een duidelijke verschuiving van de B.V. naar de LLP. Veel grotere accountantskantoren en advocatenkantoren hebben de keuze voor een LLP reeds gemaakt.

Oprichtingsvereisten
Een LLP dient te worden ingeschreven bij zowel de Kamer van Koophandel in Nederland als in Engeland. Daarnaast dient de LLP ook te worden ingeschreven op een adres in Engeland. VRB kan u hiermee behulpzaam zijn en alle oprichtingswerkzaamheden voor u uit handen nemen. Hierbij moet u denken aan het opstellen van een LLP-overeenkomst, activa / passiva transactie, aanvraag van alle fiscale nummers in Nederland. Daarnaast kunnen wij vanuit VRB ook de boekhouding voeren voor uw LLP.

Gratis E-book over LLP
De voordelen van een LLP en de werking van de LLP staan op een praktische manier beschreven in het boek ‘Eenmanszaak, BV of LLP oprichten’. Dit VRB-boek kost normaal euro 24,95 maar kunt u deze maand kosteloos aanvragen via de site.

Vraag hier uw kosteloos boek aan

Kosteloze aanvragen

© 2019 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead