0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

BV oprichten en toch gebruik zelfstandigenaftrek

 

Pim van Rijswijk: “Veel ondernemers met een eenmanszaak of VOF betalen teveel belasting. Het bedrag dat ze daarmee onnodig aan de fiscus afdragen, kunnen ze dan niet meer gebruiken om te investeren in hun eigen bedrijf of op een andere wijze voordelig laten renderen. Hierdoor lopen deze ondernemers veel liquiditeit, voordeel en rendement mis.

Er zijn zelfs ondernemers die met een eenmanszaak eerst onnodig veel inkomstenbelasting afdragen om vervolgens voor datzelfde bedrag bij een bank aan te kloppen voor een te dure financiering. Het is de wereld op zijn kop”, aldus Pim van Rijswijk, “helemaal omdat je dat belastinggeld grotendeels nog in je zak had kunnen houden en dus helemaal geen financiering had hoeven afsluiten.”

Eenmanszaak, BV of holdingstructuur oprichten
Kijkers die hier meer over willen weten kunnen kosteloos een kennismakingsgesprek aanvragen, langsgaan bij een van de lezingen van VRB in Utrecht of het boek “Eenmanszaak, BV of holdingstructuur” aanvragen via de website. Zowel een kennismakingsgesprek, als de lezing en het boek zijn kosteloos aan te vragen.

Inmiddels is de VRB Adviesgroep alweer tien jaar een betrouwbare partner van MKB-ondernemers en DGA’s in Nederland. Het bedrijf voorziet haar cliënten van fiscaal en juridisch advies en hulp bij bijvoorbeeld de boekhouding, het opstellen van de jaarrekening en dus het omzetten van een onderneming naar een BV of holdingstructuur.

Maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek

[easy-social-share]

© 2020 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead