Op werkdagen bereikbaar
tussen 08:00 en 20:00 uur

0346 - 555 797

De Wet DBA en de werking van de ZZP BV

Speciaal voor zzp-ers biedt VRB het “ZZP BV Concept” aan. Dit unieke concept bestaat uit zowel de oprichting van een ZZP BV als het complete “beheer & onderhoud” van een dergelijke BV (inclusief gehele boekhouding en jaarwerk). “Alle werkzaamheden worden voor u verricht door één bedrijf en dit voor een vast bedrag per maand”

‘Individueel Akkoord’ belastingdienst en UWV”
Het ‘ZZP BV Concept’ van VRB is om nog meer redenen uniek en dat is omdat VRB bij de oprichting van iedere ZZP BV afzonderlijk bij de belastingdienst én het UWV een ‘Individueel Akkoord’ aanvraagt. Een voorbeeld van een dergelijk ‘Individueel Akkoord’ kunt u hiernaast aanvragen. Dit ‘Individueel Akkoord’ kan door de zzp-er worden gebruikt als ‘vrijwaringsbewijs’ richting zijn/haar opdrachtgevers. Met een dergelijk ‘vrijwaringsbewijs’ zijn opdrachtgevers 100% verzekerd dat er geen sprake is van een loondienstverband tussen opdrachtgever en zzp-er en de opdrachtgever daardoor geen werknemersverzekeringen aan het UWV alsmede loonbelasting aan de belastingdienst behoeft af te dragen.

“Met de ZZP BV van VRB maakt u gebruik van het beste van twee werelden”
Met een ZZP BV heeft u aan de ene kant de voordelen en de vrijheden van het ondernemerschap en aan de andere kant bent u als werknemer van uw eigen BV verzekerd voor WW en (optioneel) WIA. In het ‘ZZP BV Concept’ van VRB verzorgt VRB – naast het aanbieden van het ‘Concept’ – ook de boekhouding, de jaarrekening en de fiscale aangiften voor de bij haar aangesloten ZZP BV’s.

Meer weten over het ZZP BV Concept van VRB? Vul dan hiernaast uw gegevens in en ontvang een voorbeeld ‘Individueel Akkoord’ voor een ZZP BV of neem deel aan een van onze kosteloze lezingen over dit onderwerp.

Kosteloze aanvragen

© 2019 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead