Op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 20:00 uur

0346 - 555 797

Gratis boekhouding laten verzorgen
met Robotic Accounting

De ontwikkelingen in de accountancybranche gaan hard en zaken als ‘Robotic Accounting’ en ‘No Hands Accounting’ doen hun intrede. Door deze technologische ontwikkelingen zijn de werkzaamheden van de accountant en/of boekhouder aan grote veranderingen onderhevig. Voor de VRB Adviesgroep alle reden om deze waardevolle ontwikkelingen met beide handen aan te grijpen en deze mee te nemen in haar werkwijze en dienstverlening richting haar cliënten. VRB heeft voor haar leidende rol in het digitaliseren en automatiseren van haar werkzaamheden de ‘AFAS AWARD’ in de categorie ‘Accountancy’ gewonnen.

 

Referenties


"“Enige jaren terug (in 2009) heb ik alle administratie rondom een stamrecht-BV ondergebracht bij VRB. En al die tijd ben ik erg tevreden over hun dienstverlening. Niet al..." Lees verder

Rob Pronk

Bekijk alle referenties

Waarom ondernemers voor VRB kiezen


Specialist in het omzetten van eenmanszaken naar BV's

Vooruitstrevend in ‘ROBOTIC ACCOUNTING’

WINNAAR van ‘AFAS AWARD’ en aangesloten bij RB en NOAB

Actuele cijfers in uw ‘PERSOONLIJKE DASHBOARD’

Persoonlijk en hoogwaardig fiscaal advies

Wij nemen graag contact met u op, vul onderstaande formulier in.
Maak kennis met specialist Fons
Fons snapt hoe de administratie geautomatiseerd kan worden!

VRB Adviesgroep heeft 40 medewerkers in dienst met allen een financieel, fiscaal en/of juridische achtergrond. Wilt u meer informatie en wilt u met een van onze fiscalisten in gesprek? Dan plannen we graag een vrijblijvende afspraak voor u in. Voor meer informatie zijn we tijdens kantoortijden te bereiken via telefoonnummer 0346 – 555 797.

De B.A.A.S. van VRB

‘B.A.A.S.’ staat voor ‘Bedrijfsadministratie AutomatiseringsScan’. Met de ‘B.A.A.S. van VRB’ wordt er dus een Scan gemaakt van het administratieve proces binnen uw bedrijf én wordt de mate van digitaal werken binnen uw bedrijf in kaart gebracht. Nadat er een Scan is gemaakt volgt er een Rapport met bevindingen en eventuele aanbevelingen waarmee u uw administratie kunt automatiseren.

De kosten voor deze dienstverlening van de ‘B.A.A.S. van VRB’ zijn:

EUR 950,- excl. btw (zonder bedrijfsbezoek)
EUR
1450,- excl. btw (met bedrijfsbezoek)

Fase 1:

Zodra er – na de ‘B.A.A.S. van VRB’ – binnen uw bedrijf een bepaalde graad van automatisering aanwezig is, kan de administratie van uw bedrijf digitaal bij VRB worden aangeleverd. VRB kan deze digitaal door u aangeleverde administratie automatisch verwerken en boeken. Met deze digitale en automatische manier van werken kan VRB de boekhouding voor uw bedrijf gratis verzorgen.

Kosteloze aanvragen

© 2019 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead