Gratis boekhouding laten verzorgen


met Robotic Accounting

De ontwikkelingen in de accountancybranche gaan hard en zaken als ‘Robotic Accounting’ en ‘No Hands Accounting’ doen hun intrede. Door deze technologische ontwikkelingen zijn de werkzaamheden van de accountant en/of boekhouder aan grote veranderingen onderhevig. Voor de VRB Adviesgroep alle reden om deze waardevolle ontwikkelingen met beide handen aan te grijpen en deze mee te nemen in haar werkwijze en dienstverlening richting haar cliënten. VRB heeft voor haar leidende rol in het digitaliseren en automatiseren van haar werkzaamheden de ‘AFAS AWARD’ in de categorie ‘Accountancy’ gewonnen.

 

De B.A.A.S. van VRB

‘B.A.A.S.’ staat voor ‘Bedrijfsadministratie AutomatiseringsScan’. Met de ‘B.A.A.S. van VRB’ wordt er dus een Scan gemaakt van het administratieve proces binnen uw bedrijf én wordt de mate van digitaal werken binnen uw bedrijf in kaart gebracht. Nadat er een Scan is gemaakt volgt er een Rapport met bevindingen en eventuele aanbevelingen waarmee u uw administratie kunt automatiseren.

De kosten voor deze dienstverlening van de ‘B.A.A.S. van VRB’ zijn:

EUR 950,- excl. btw (zonder bedrijfsbezoek)
EUR
1450,- excl. btw (met bedrijfsbezoek)

Fase 1:

Zodra er – na de ‘B.A.A.S. van VRB’ – binnen uw bedrijf een bepaalde graad van automatisering aanwezig is, kan de administratie van uw bedrijf digitaal bij VRB worden aangeleverd. VRB kan deze digitaal door u aangeleverde administratie automatisch verwerken en boeken. Met deze digitale en automatische manier van werken kan VRB de boekhouding voor uw bedrijf gratis verzorgen.

Voor meer informatie over het automatiseren van uw administratie, klikt u hier.