De VRB Adviesgroep helpt u verder

De VRB Adviesgroep ondersteunt ondernemers met een uitgebreid pakket aan fiscale, administratieve en bedrijfskundige dienstverlening. Altijd met het uitgangspunt dat haar dienstverlening een bijdrage moet leveren aan het succes van uw onderneming. Helder, overzichtelijk en op maat. Al haar werkzaamheden worden verricht voor een vast en van tevoren met u overeengekomen bedrag.

Dienstverlening VRB Adviesgroep

Het gehele team binnen VRB helpt u om de uitdagingen waar u en uw onderneming op financieel en fiscaal vlak mee te maken krijgt te vereenvoudigen en uit handen te nemen. Voor haar vergaande gebruik van automatisering en de voordelen hiervan voor haar cliënten heeft VRB de ‘AFAS Award’ gewonnen in de categorie ‘Accountancy’.

Specialisatie van de VRB Adviesgroep

De VRB Adviesgroep gaat verder dan het leveren van boekhoudkundige diensten alleen. VRB is met name gespecialiseerd in het omzetten van eenmanszaken en VOF’s naar een BV en het oprichten van BV’s en holdingstructuren. Als relatie van de VRB Adviesgroep kunt u te allen tijde gebruik maken van verschillende informatiebijeenkomsten en kennissessies.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wij maken graag kennis met u en uw bedrijf om op deze manier samen te kunnen bekijken waar we u eventueel mee kunnen helpen en van dienst kunnen zijn.
Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met één van onze MKB Adviseurs op het kantoor van VRB in Utrecht.