Op werkdagen bereikbaar
tussen 08:00 en 20:00 uur

0346 - 555 797

Over VRB Adviesgroep

De VRB Adviesgroep is in 2005 opgericht door haar directeur Pim van Rijswijk en is uitgegroeid tot een landelijk werkend kantoor. Zij heeft haar bekendheid onder andere te danken aan de periodieke deelname van Pim van Rijswijk aan het programma Businessclass op RTL 7 en verschillende nieuwsberichten en artikelen in landelijke dagbladen.

De VRB Adviesgroep wil haar hoogwaardige fiscale- en boekhoudkundige diensten toegankelijk maken voor het gehele MKB (van klein tot groot). Zij is in het omzetten van eenmanszaken naar een BV. Ook ondersteunt zij ondernemers bij het (weg)automatiseren van hun interne administratieve werkzaamheden en verzorgt zij voor vele MKB bedrijven hun volledige boekhouding.

De VRB Adviesgroep is winnaar van de ‘AFAS Award’ in de categorie Accountancy en met behulp van ‘Robotic Accounting’, kan zij de boekhouding voor bedrijven kosteloos verzorgen.

Bekijk onze nieuwe bedrijfsvideo:

Vraag een vrijblijvend gesprek aan
Wij maken graag kennis met u en uw bedrijf. Wilt u ook graag kennismaken met VRB? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met één van onze MKB Adviseurs op het kantoor van VRB in Utrecht.

Kosteloze aanvragen

© 2019 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead