0346 - 555 797

neem nu contact met ons op

VRB Adviesgroep wint AFAS awards in categorie accountancy


 , de Oscar uitreiking voor de accountancybranche. Bedrijven die met de AFAS software werken én hier maximaal rendement uit behalen, konden zich nomineren voor deze award. In de categorie accountancy werd VRB uitgeroepen tot winnaar.

AFAS is niet zomaar een softwarebedrijf: het biedt een ERP oplossing waarmee je als accountantskantoor een innovatieve en volledig geautomatiseerde oplossing hebt voor al je bedrijfsprocessen. De VRB Adviesgroep, een fullservicekantoor op het gebied van boekhouden, stapte begin 2015 over op AFAS. Deze software heeft de productiviteit bij VRB enorm verhoogt en de succesvolle toepassing heeft twee jaar later geleid tot het winnen van deze accountancy “Oscar”.

Een awards-uitreiking voor het gebruik van software, dat is echt iets van deze tijd. Terecht, want bedrijven lopen soms achter op de snelle technische ontwikkelingen. Hierdoor laten ondernemers veel kansen liggen. AFAS stimuleert het gebruik van hun software middels een prijsuitreiking. Met maar één kanttekening: een bewezen maximaal behaald rendement. Niet alleen als voorbeeld voor andere bedrijven, maar ook als inspiratiebron van AFAS zelf.

Via social media kon er gestemd worden op de in totaal 18 finalisten, verdeeld over 6 categorieën. Het was even spannend tijdens de bekendmaking van de winnaars in Leusden, maar de zelfverzekerde directeur Pim van Rijswijk van VRB Adviesgroep had er vertrouwen in. “We hebben onze eigen lagen om de software heen gelegd, waardoor we het beste voor onze klanten kunnen bieden”, aldus van Rijswijk. Hij nam vol trots de award in ontvangst.

 

© 2024 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead