0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Een BV is meer dan een notariële akte


Met gedegen advies over het oprichten van een BV begeleidt VRB Adviesgroep u bij het oprichten van uw BV of holdingstructuur. We adviseren u over zowel de notariële oprichting van uw BV, als ook bij alle verdere fiscale en administratieve zaken die behoren bij het oprichten van een BV. VRB is gespecialiseerd in het oprichten van BV’s en adviseren over het benutten van een optimaal en efficiënt boekhoudproces. Met een sterke fiscale afdeling wordt er constant gekeken welke fiscale voordelen voor een startende onderneming te behalen zijn. Uw BV oprichten met behulp van de specialisten van VRB? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bezoek onze gratis informatiebijeenkomst voor meer informatie.

Waarom een BV oprichten?

Het oprichten van een besloten vennootschap levert in veel gevallen fiscale voordelen op ten opzichte van een eenmanszaak. Een BV oprichten is in meerdere opzichten interessant, waarbij het beperken van aansprakelijkheid een belangrijke reden is voor veel ondernemers. Door een BV op te richten bent u namelijk niet langer aansprakelijk voor schulden van het bedrijf, aangezien een BV rechtsbescherming biedt. Bovendien hoeft u bij een hoge winst minder belasting af te dragen dan dat het geval is bij een eenmanszaak. Het oprichten van een BV levert u dus minder risico en winstbelasting op.

Wanneer een BV oprichten?

Het omslagpunt om een BV op te richten is afhankelijk van verschillende factoren. VRB heeft ruime ervaring en kennis op het gebied van het benutten van fiscale voordelen. Wanneer uw onderneming niet voldoende winst maakt is het doorgaans fiscaal gunstiger om als ZZP’er te werken. Wanneer de winst echter stijgt weegt het standaard lagere tarief van de vennootschapsbelasting op tegen de aftrekposten van een eenmanszaak en de inkomstenbelasting. Het waarborgen van een stabiele omzet is een belangrijke voorwaarde bij het oprichten van een bv.

Informatie en advies

Het informeren van ondernemend Nederland vormt een rode draad door de werkzaamheden van VRB Adviesgroep. Zo stellen we middels informatiebijeenkomsten, webinars en ons e-book alle relevante informatie kosteloos beschikbaar waar zowel cliënten als niet-cliënten gebruik van kunnen maken. Voor een vast en concurrerend bedrag per jaar verzorgt VRB de complete boekhouding voor BV’s, zodat de ondernemer zich kan richten op de core business van zijn zaak.

© 2021 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead