0346 - 555 797

neem nu contact met ons op

Richard van Gool – oprichten van een BV

Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij verschillende installatie/loodgietersbedrijven, was het in 2006 tijd om voor mezelf te beginnen als startende ondernemer in de vorm van een eenmanszaak. Met als werkzaamheden:

alle zink, koper, aluminium, leien, bitumen dak en gevelbekledingen.
onderhoud en vervanging van cv ketels, wtw en mechanische ventilatie.
sanitair
water/gas/riool.

Toen ik voor mezelf begon ben ik destijds een samenwerkingsverband aangegaan met een plaatselijke boekhouder, die voor mij de IB en de BTW aangifte regelde. Naar een aantal jaren was de gedrevenheid van de boekhouder tot een 0 punt gedaald. En het werd dus tijd voor een andere partij, maar ja, waar ga je dan zoeken. Totdat ik me een man herinnerde die te gast was, bij Harry Mens van het programma Businessclass (waar uitzending gemist al niet goed voor is) blijkt later. Die man sprak zo helder en in termen die ik begreep, dat ik daar toch iets meer van wilde weten. Dus ik kwam uit bij VRB. Desondanks dat ik een vermoeden had dat het voor mij te duur en te hoog gegrepen zou zijn, was het vermoeden toch onterecht.

Naar een eerst vrijblijvend gesprek op hun mooie locatie in UTRECHT, wist ik voor mezelf al vrij snel, dat dit wel eens het gene is waar naar ik op zoek was.

Daarbij kwam ook nog eens dat ik het steeds drukker kreeg en de opdrachten steeds groter werden. Opdrachten vanaf € 50.000,- en hoger kwamen er steeds meer, met daarbij ook de nodige risico’s. Want wat als een opdrachtgever (vaak aannemers) failliet gaat. Alle materialen kwijt, die wel door mij betaald moesten worden, al de gemaakte uren die je niet betaald krijgt. Dan loop je met een eenmanszaak toch een groot risico. Dus een telefoontje naar VRB en een afspraak maken om van de eenmanszaak een BV te maken. Ik had nooit verwacht dat dat zo soepel zou lopen, de contacten met de medewerkers van VRB zijn erg prettig. Als je mailt met een vraag, dan heb je vaak binnen 1 uur al antwoord. Als je belt! (nu ik erover na denk ik heb bij VRB echt nog nooit in de wacht gestaan) super. Bij het oprichten van een BV komt veel kijken, notaris, belasting, kamer van koophandel, kadaster. Ik heb er zelf echt heel weinig voor hoeven doen, alles wordt geregeld door VRB. En wat betreft de kosten ???!!! je krijgt echt waar voor je geld. Tot nu toe ben ik zeer tevreden met wat VRB voor mij allemaal doet:

IB / jaarrekeningen
BTW
oprichten BV

Jullie inzet is perfect."

Voor het hele team van VRB

“BEDANKT”

---

Personalia:
Richard van Gool
Geboren op 01-09-1970
Gehuwd en de trotse bezitter van 2 kinderen in de leeftijd van 12 en 9 jaar.
Woonachtig in OOSTERHOUT ( n.br )

Richard van Gool

© 2024 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead