0346 - 555 797

neem nu contact met ons op

Rens Zwanenburg – een hoge mate van accuratesse

"Nadat ik als medevennoot in een familiebedrijf (kitapplicatie bedrijf) actief ben geweest heb ik medio 1980 “de stoute schoenen aangetrokken” en ben ik, als zelfstandig ondernemer, in de recyclingbranche gestart. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het feit dat deze bedrijfsactiviteiten zich de laatste tijd steeds meer zijn gaan globaliseren.

Deze uitbreiding der werkzaamheden vergt uiteraard extra van je onderneming. Aangezien daardoor ook het aantal - en type - klanten verandert, verwacht je ook dat je leveranciers meegaan en zich aanpassen aan de groeistuipen van je onderneming(en). Dit gaf bij mijn vorige accountant toch wat “ruis op de lijn”.

Dat wetende (en niet van plan zijnde om je bij “de grote 4 der accountantskantoren aan te sluiten!) en al zoekende naar een kantoor welke bij mij, als ondernemer zou passen, kwam ik met Pim van Rijswijk “aan de praat”, waar ik (als persoon) vanaf het begin al een klik mee had. Na enkele gesprekken en een wederzijds bedrijfsbezoek hebben wij elkaar de hand geschut en zijn wij aan de slag gegaan.

Naast bovenstaande staat: “Doen wat je belooft ”heel hoog in het vaandel en vind ik, als ondernemer: Accuratesse en geen 9-5 mentaliteit van “levensbelang” en die service heeft - en geeft de VRB Adviesgroep en deze extra's heeft mij (mede) doen besluiten om met hen in zee te gaan!

Kortom:

Een kantoor met kennis –en kunde en ondernemersgeest wat hen onderscheidend maakt t.o.v. hun collegae!"

Rens Zwanenburg

© 2024 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead