0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Vacature: Boekhouder (assistent accountant)

Boekhouder (assistent accountant)

Wil jij meer vrijheid en uitdaging in je werk en dit doen bij een kantoor dat qua automatisering voorop loopt in de branche? Sta dan niet stil en kies ervoor om te komen werken als boekhouder (assistent accountant) bij de VRB Adviesgroep.

Wie zijn wij
De VRB Adviesgroep is een ambitieus en snel groeiend advieskantoor welke zich met haar fiscale, boekhoudkundige en juridische diensten richt op ondernemers uit het MKB. VRB is gevestigd aan de rand van Utrecht pal aan de A2 (afslag Maarssen). VRB loopt qua automatisering voorop in de branche en is winnaar van de ‘AFAS Award 2017’ in de categorie Accountancy. Naast een geautomatiseerde manier van werken zorgt VRB ervoor dat actuele cijfers van haar cliënten voor hen middels prachtige dashboards inzichtelijk worden gemaakt.

Wie zoeken wij
Om nieuwe en bestaande cliënten van VRB nog beter van dienst te kunnen zijn heeft VRB per direct een vacature openstaan voor de functie van Boekhouder (assistent accountant).

Wat ga je doen als Boekhouder (assistent accountant):
– je krijgt een aantal cliënten waarvoor je zelf verantwoordelijk bent voor alle voorkomende boekhoudkundige werkzaamheden;
– je houdt toezicht op de automatische verwerking van gegevens in de boekhouding van jouw cliënten;
– je informeert jouw cliënten tussentijds over hun cijfers met behulp van dashboards;
– je houdt je bezig met het samenstellen en bespreken van de jaarrekening;
– je verzorgt de verschillende fiscale aangiften.

Jouw profiel
Wij zoeken een Boekhouder (assistent accountant) die het een uitdaging vindt om te werken bij een kantoor dat qua automatisering voorop loopt in de branche. Naast voldoende boekhoudkundige en fiscale kennis ben je communicatief vaardig, uiterst klantgericht en vind je het een uitdaging om voorop te lopen en te werken met de nieuwste methoden van automatisering in de branche.

Wij bieden
Een prettige en professionele werkomgeving bij een top bedrijf dat qua automatisering voorop loopt bij andere kantoren. VRB kent een zeer goede en uitdagende werksfeer en leuke collega’s. Het salaris is bovengemiddeld en afhankelijk van kennis en ervaring. Er zal ruime aandacht worden besteed aan (interne) training en opleiding.

Geïnteresseerd?
Wij nodigen iedereen die zich kan vinden in deze vacature uit om te solliciteren voor deze functie. Voor meer informatie en/of solliciteren kan je contact opnemen met Marion van den Heuvel (HR), mvandenheuvel@vrbadvies.nl en telefoonnummer 0346 – 555 797. 

© 2022 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead