0346 - 555 797

neem nu contact met ons op

Met VRB op reis naar uw eigen belastingparadijs

 

 

‘Nederland als belastingparadijs’
Wilt u als ondernemer ook weten van welke paradijselijke voordelen en (fiscale) besparingen u nog allemaal gebruik kunt maken? Bent u er niet zeker van dat uw huidige accountant er wel alles voor u uithaalt?

Doe de ‘Jaarrekening-BespaarScan’ en ga met VRB op reis naar uw eigen belastingparadijs
De VRB Adviesgroep kan met behulp van een door VRB zelf ontwikkelde ‘Scan’ uw laatste jaarrekening beoordelen en op deze manier precies zien van welke paradijselijke voordelen en (fiscale) besparingen u nog allemaal gebruik kunt maken.

Vervolgens krijgt u een rapport met daarin een opsomming van alle bevindingen. Op deze manier weet u zeker dat u ‘niets laat liggen’ en u van alle paradijselijke voordelen en (fiscale) besparingen gebruik maakt die er in Nederland voor u zijn. Dit rapport wordt persoonlijk met u besproken en de punten uit dit rapport worden verder toegelicht.

‘Jaarrekening-BespaarScan geheel vrijblijvend en kosteloos
VRB biedt de ‘Jaarrekening-BespaarScan’ geheel kosteloos en vrijblijvend aan en deze kun u hier aanvragen. Bij bedrijven waar deze ‘Jaarrekening-BespaarScan’ is uitgevoerd, heeft dit geleid tot besparingen van vele (tien)duizenden euro’s per jaar. Deze ‘Jaarrekening-BespaarScan’ is zowel geschikt voor ondernemers met een eenmanszaak of VOF, als voor DGA’s met een BV. Maak dus nu gebruik van deze unieke dienstverlening.

Meer weten?
Wanneer u hiernaast uw gegevens invult dan ontvangt u meer informatie over de unieke en waardevolle ‘Jaarrekening-BespaarScan’ van de VRB Adviesgroep.

© 2024 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead