Jaarrekening laten opstellen


Bent u ondernemer en zoekt u een kantoor dat zowel uw boekhouding kan verzorgen of wilt u enkel uw jaarrekening laten opstellen? De VRB Adviesgroep is gespecialiseerd in het voeren van de boekhouding én het opstellen van de jaarrekening voor bedrijven uit het MKB. Voor deze werkzaamheden is VRB winnaar van de ‘AFAS Award’ in de categorie accountancy.

Offerte aanvragen voor boekhouding en/of laten opstellen jaarrekening

Wilt u weten wat de VRB Adviesgroep voor u kan betekenen? U kunt hier een offerte aanvragen om te zien welke dienstverlening VRB voor u kan verrichten inzake het verzorgen van de boekhouding en/of laten opstellen van uw jaarrekening.

‘Jaarrekening-BespaarScan’

Nadat VRB de jaarrekening voor een MKB-bedrijf heeft opgesteld wordt aan de hand van een ‘Jaarrekening-BespaarScan’ gekeken van welke paradijselijke voordelen en fiscale besparingen een ondernemer nog allemaal gebruik kan maken.

Brochure over de ‘Jaarrekening-BespaarScan’ aanvragen

Bent u benieuwd naar de ‘Jaarrekening-BespaarScan’ om daarmee de werkzaamheden van uw huidige accountant of boekhouder te kunnen beoordelen of om te zien van welke paradijselijke voordelen en fiscale besparingen u nog allemaal gebruik kunt maken? Vraag dan hier de brochure over de ‘Jaarrekening-BespaarScan’ aan.