Jaarrekening laten opstellen


Bent u ondernemer en zoekt u een kantoor dat zowel uw boekhouding kan verzorgen of wilt u enkel uw jaarrekening en/of publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel laten opstellen? De VRB Adviesgroep is gespecialiseerd in het voeren van de boekhouding én het opstellen van de jaarrekening en/of publicatiestukken voor bedrijven uit het MKB. Voor deze werkzaamheden is VRB winnaar van de ‘AFAS Award’ in de categorie accountancy.

Offerte aanvragen voor boekhouding en/of laten opstellen jaarrekening

Wilt u weten wat de VRB Adviesgroep voor u kan betekenen? U kunt hier een offerte aanvragen om te zien welke dienstverlening VRB voor u kan verrichten inzake het verzorgen van de boekhouding en/of laten opstellen van uw jaarrekening/publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel.

‘Jaarrekening-BespaarScan’

Nadat VRB de jaarrekening voor een MKB-bedrijf heeft opgesteld wordt aan de hand van een ‘Jaarrekening-BespaarScan’ gekeken van welke paradijselijke voordelen en fiscale besparingen een ondernemer nog allemaal gebruik kan maken.

Brochure over de ‘Jaarrekening-BespaarScan’ aanvragen

Bent u benieuwd naar de ‘Jaarrekening-BespaarScan’ om daarmee de werkzaamheden van uw huidige accountant of boekhouder te kunnen beoordelen of om te zien van welke paradijselijke voordelen en fiscale besparingen u nog allemaal gebruik kunt maken? Vraag dan hier de brochure over de ‘Jaarrekening-BespaarScan’ aan.