0346 - 555 797

Werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur

Kennismaken met bedrijfsvormen in historische omgeving

Rotterdam – Startende maar vooral ook bestaande ondernemers oriënteren zich in grote aantallen op de voor hen meest optimale bedrijfsvorm. De VRB Adviesgroep verzorgt lezingen over de verschillende bedrijfsvormen in een wel heel bijzondere omgeving: op het historische stoomschip het ss Rotterdam.

Welke rechtsvorm past het beste bij uw bedrijf? Vaak een moeilijke keus, omdat iedere bedrijfsvorm zijn voor-en nadelen heeft. Helemaal met de nieuwste kabinetsplannen in zicht wordt dit een steeds complexere keuze. Een goede voorbereiding is het halve werk, zo denkt ook de VRB Adviesgroep. Ondernemers uit Rotterdam en omgeving kunnen gratis een lezing over het oprichten van een eenmanszaak of BV bijwonen. Deze lezingen worden in samenwerking met het nostalgische stoomschip het ss Rotterdam verzorgd. Een unieke en inspirerende locatie om nieuwe ideeën op te doen.

De VRB Adviesgroep is een  bedrijf dat bestaat uit ruim 40 gespecialiseerde belastingadviseurs, boekhouders en bedrijfsjuristen. Ze brengen advies uit over het opzetten van de juiste rechtsvorm en het omzetten van de eenmanszaak naar een BV. Daarnaast verzorgen ze voor ondernemers de gehele boekhouding.

Om ondernemers uit Rotterdam en omgeving nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben ze besloten een kantoor in Rotterdam te openen en voor ondernemers een aantal gratis lezingen te houden. Hiervoor zocht het bedrijf naar een bijzondere locatie die écht inspireert. Het ss Rotterdam bood met kantoorruimte en stijlvol ingerichte zalen precies datgene waar VRB naar op zoek was. Wat in juli 2017 begon als een voorzichtige uitnodiging, is in een paar maanden uitgegroeid tot een goed bezocht kantoor en volgeboekte lezingen. Iedere ondernemer zou deze lezing bij moeten wonen: eerst denken, dan pas doen.

De gratis lezing ‘Eenmanszaak of BV oprichten’ bijwonen én kennismaken met VRB en het ss Rotterdam? Aanmelden is mogelijk via de website https://vrbadvies.nl//lezingen.

© 2022 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead