0346 - 555 797

neem nu contact met ons op

Directeur VRB Adviesgroep Pim van Rijswijk

De VRB Adviesgroep is in 2005 opgericht door haar directeur Pim van Rijswijk. Voordat Pim startte met de VRB Adviesgroep werkte hij als Financieel Adviseur bij Aegon (levens- en pensioenverzekeringen) waarna hij vervolgens deelnam aan een Traineeship bij ING Bank dat diende als ‘kweekvijver’ voor leidinggevende functies binnen de gehele ING Groep. Daarna werkte Pim een drietal jaren als Fiscaal Adviseur bij een middelgroot (NOB) belastingadvies- en accountantskantoor.

Auteur van verschillende boeken
Pim is auteur van een zestal boeken over verschillende fiscale onderwerpen. Deze boeken zijn:

  • ‘Van eenmanszaak naar BV als echte ‘BESCHERMENDE VENNOOTSCHAP’ (meer dan 75.000 uitgaven)
  • ‘De Wet DBA, de mogelijkheden en de ZZP BV’ (meer dan 20.000 uitgaven)
  • ‘Franchise & Finance’ (meer dan 5.000 uitgaven)
  • ‘Uw ontslagvergoeding, de mogelijkheden en de stamrecht BV’ (meer dan 75.000 uitgaven)
  • ‘Bespaar Meer Belasting voor ondernemers en DGA’s’ (meer dan 10.000 uitgaven)
  • ‘Betaal 2% winstbelasting vanuit Curaçao’ (meer dan 7.500 uitgaven)

Mediaoptreden
Pim van Rijswijk is op regelmatig te gast bij het programma Business Class van Harry Mens op RTL-7. In dit programma behandelt Pim onderwerpen gerelateerd aan het oprichten van BV’s, omzetten van eenmanszaken naar een BV, het verzorgen van de boekhouding en het opstellen van de jaarrekening.

Daarnaast is Pim regelmatig te gast bij Blckbx.tv en staat hij aan de desk te praten over diverse fiscale en financiële onderwerpen. Verder is hij spreker tijdens de meeste informatiebijeenkomsten van VRB op het hoofdkantoor in Utrecht en is hij tegenwoordig op bijna dagelijkse basis ondernemers aan het adviseren over het omzetten van eenmanszaken naar BV’s en de werking van de BV als echte ‘BESCHERMENDE VENNOOTSCHAP ®’.

Pim van Rijswijk staat ingeschreven als Fiscaal Adviseur bij het FSDC en is telefonisch te bereiken op nummer: 06 – 4 2345 387 of per email: pvanrijswijk@vrbadvies.nl

© 2024 VRB Adviesgroep | All rights reserved | Next Lead